yok neden merak ediyim aldım sonucta kötüde olsa iide olsa:)seninkinin plakası ne tanışmış oluruz:)kırmızı evet
Printable View
yok neden merak ediyim aldım sonucta kötüde olsa iide olsa:)seninkinin plakası ne tanışmış oluruz:)kırmızı evet
SVU benim aracın plakası,
kırmız acıbademdeki araç senin sanırım ?
evet kardeşim doğrudur bi kötülüğü varmı??
yok bildiğin bi şey varmış gibi hissettim o yüzden sordum ben zaten kısmetse evlat derler ya ALLAH ın izniyle ömür boyu benle.baktık aldık tabi..eksikleri coktu motor yönünü kapatmaya calıştık sensörlerdir yağ pompasıdır jonta takımıdır kapak hariç..şimdi boya işinde sıra onuda yapıcaz...
Kolay gelsin,
Allah yardımcın olsun... :)
GSI işi zor :)
güzel paylaşım elinize sağlık.
http://www.youtube.com/watch?v=73Wk6...eature=related
burdaki gsi 200+ hp ayrıca ağırlığıda 950kg olarak belirtmiş,sen ağırlık atmadıysan aracından kesin senin aracında 200hpnin üzerinde , ep3 veya fn2nin geçmesi imkansız seni
arkadaşım o arcın 60 160 ı 9.63 iii ölç bu videoların hepsini ölçtüm ben defalarca benim aracımda olanları yazdım 200 hp üstünde değil denediğim arkadaşlarda var siteden. bilenlerde var gercektede nasıl gittiğini. bilende cok istersen senle 60 160 istersen top speed 240 250 kadar deneriz anlarsın...neyi ima etmeyi calışıyosun anlamadım...bu araç evo kadar typer kadar gitmez kadranda yanılgı yoktur yol dümdüzdür...ne kendimi nede kimseyi kandırırım beni bilen arkadaşlarda yazar..yanımda oturan arkadaşta bu sitede..
bişeyi ima etmiyorum, bence aracını çok küçümsüyorsun, yürüyüşü çok fena, bnm aracım aynı hızlanmayı 15.5-16sn de tamamlıyor, ben kendimden 5sn hızlı araçla yürümeyi deneyecek kadar hayalperest deilim, zaten aracımda buna müsait deil, ikimizin benzininede yazık olur, sen beni yanlış anlıyorsun galiba
valla nzj nın koşuşunu gördüm ben çok güzel gidiyor ama bi typer kadar gidemez kendiside söylüyor zaten, izpat edilicek bir durum varsada çıksın biriyle denesin, video üzerinden münakaşa anlamsız bence:S
daha dun gordum nasıl yurudugunu gayet muazzam kazasız belasız arkadas demıs zaten ep3 rakıbım deyıl dıyekı zate deyıl anlamsız bır tartısma
hadı kaan deneyelım barı:D
şaka şaka sen evoyla dene hehehe