ooo hasan abim çok pardon ya ben anlayamadım despeye dediğini mahçup oldum bak :S ulan despe bak heryeri karıştırıyon olm rclere niye göz dikiyon sana si bulcam bi tane kısa zamanda onla denersiniz bol bol neşeli günlere az kaldı spec :D:D
Printable View
ooo hasan abim çok pardon ya ben anlayamadım despeye dediğini mahçup oldum bak :S ulan despe bak heryeri karıştırıyon olm rclere niye göz dikiyon sana si bulcam bi tane kısa zamanda onla denersiniz bol bol neşeli günlere az kaldı spec :D:D
tabi o arkadaşlarda iyidir sever öyle şeyleri deneriz ama galiba debriyajı bitecek dragta baya koku geldi ama 206 gtı benim eski araç bi ara onunla deneyin ama ben unu geçersin diye düşünüyorum 1 boy kadar.
ufak tefek sıkıntılarımız var abi onları halletmeden pek yürütmek istemiyorum ondan sonra soruyorlar " hani olm b18c5 nerde " diye laf anlatamıyoruz ki millete stock spec olduğumuzu :P
ama o lastiklerle daha iyi olması lazım bence ne dersin.
abi o lastikler pek sağlıklı değildi o asfaltta hadi onuda geçtim bariz arabayı kasan birşey var çözdük sayılır ama tam olarak bitmedi ayarları vs leri.pazar günü arabayı görmemiz çok iyi oldu eksiklerimizi daha iyi gördük bakalım yapabildiğimiz kadar yapıcaz bişeyler :)
dragta üzme arabanı derim ama sen bilirsin çok sıkıntı yaşarsın mesela ben o lastikten taksam 106 nın işi çok zor olur ama yazık arabala ama ekonomiye can vereyim dersen sen bilirsin.
şanzıman farklı olduğu için rollingde az çok gördük neler yapabildiğini arabanın birde dragda görelim istedik abi :) bakalım şimdi pıroce zamanı :D:D
hhaha benim için farketmez aga, gazlamaya adam olsun bana :D
sana özel kategori yapcaz zaten adaş :D
güzel olmuş ama vtec cok sarıyoo
slick olmasına rağmen tutunamadı o gün için başka lastik seçeneğimiz yoktu eksiklerin olmasına rağmen görmek istedik gördük güzel bi gündü :)
slic her yerde her asfaltta tutunucak diye bişi yok ondan ziyade öyle vtec kaldırılmaz kenzai.sanırım sen değilmişsin jokeyi.başkasıu kaldırmış.
maşallah araçlara yol çok güzel zevkli olmuş :) 1 vites biter redline düşer 123 die sayarım sonra 2 atarım ben öle yepıyorum ama burda drag konusunda uzman abilerimiz kardeşlerimz var onlar daha aydınlatıcı olurlar :)
sayı sayma kaç devirde 2 ye atma diye bi olay tam randuman vermicektir.
aracın sesini dinlersin aracını tanımanda çok önemli.
ama ben vteci 5500 de kaldıranlara pek katılmıoyorum.
bursada denerdik çok iddialı arkadaşlar vardı :)özellikle benimle drag yapılıcağı zaman getirilen arkadaşlar :)
bursalı arkadaşlarımız 1-2 kere denk gelmişlerdir onlar tutardı 5500 6000 gibi start verilirdi ben direk yanlarından 1 boy ile kalkardım.
pompalama işini çözersen sesi dinleyerek en randumanlı kalkışı yaparsın.
hiç slick ile araç kaldırmadım ben standart lastikler için konuşuyorum. her daim 3k da beklerim o sararken bi kaç bas çek sonra direk 8100 de vites atıosun sıfır kayıp.
çok şükür henüz dragda malubiyetim olmadı bu tarz ile :)
dedimya bu böyledir demiyorum ama benim stilim bu yöndedir can cım.
herkese kazasız belasız sürüşler olsun ağalar.
bilgi paylaşımı yapan herkesi dinlerim.bilmediklerim çıkarsa örnek alırım tarzımı biliosun can cım.
kenzai aracına maşallah babali.allah kazadan beladan uzak tutsun.