videolar harıka bursada guzel bı gun gecmıs..
maşallah gusel denemeler olmus
güzel denemeler![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
heheh kimlerle diyaloğa girmedik ki yaw
jandarma olayınıda çözmüştük bi zamanlar hemde baya okkalı biyerden, sonra atamalar olup görev değişkliği olunca olmadı
bi ara bizim bi arkadaşımız o gölgede görevliydi ozamanda rahat takılıyoduk
nilüferde pist yapılcaktı sponsor olmadığı için yapımı yarım kaldı. plan proje arazi vs. herşeyi hazır![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
masallah vtıye mekan ne kadar guzel nerden buldunuz bızde hemen yapsak bole bı yer harıka yurtdısı gıbı
evet gerçekten çok iyi olurdu, tam ölçmedik ama yaklaşık 600 mt falan vardır rahat. gerçi ilerleyen zamanlarda buranın otobana dahil edileceği söyleniyor.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
emre ne o galiba le mansa göz diktin bence sen stock bir vtı ile dene çünkü rc ilkere en fazla 1 boy geçiliyo ben ilker dışındaki vtı leri geçer diyorum ama heyecan dersen ayarlarız bişeyler.
bişeye göz diktiğimiz yok hasan abi art niyetli olarak koymadım videoları dikkat edersen geçildiğim videolarıda koydum daha elimdekileri de koyucam.heycanı zaten her zaman yapıyoruz yapmaya da hazırız problem yok geçtik geçildik diye olay da yaratmadık şimdiye kadar hiçbiyerde sen kalbini ferah tut hepsinin zamanı gelir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)