Walla acıdım ne diyim :) Bundan daha sağlamı vardı siyah yine eg kasaya yapıolardı yağ yerine su falan :)
Printable View
Walla acıdım ne diyim :) Bundan daha sağlamı vardı siyah yine eg kasaya yapıolardı yağ yerine su falan :)
onu da aradım da bulamadım cihan
Valla yazık gunah arabaya ya acıdım bende bu ınsanlar kafayı yemıs harbıden mıllet araba bulamıyo bunlar almıs neler yapıyo ayrıyetten hondanın oyle bı garantısı oldugunu duymustum 5 dakka boyunca ıbre sonu gıdebılıyo dıye ki giderde yani saglam motorları var ama bunlar saçmalık yapmıslar :S:S
Deli bunlar..Psikopat...:D
bu videolar hiç bişey değil,
bi video vardı yağı komple boşaltıyorlar yağ yerine su koyuyorlar + külbütör kapağını söküp üstten tazzikli su basıyorlar
filtre borusundan içeri ne buluyolarsa döküyorlar, buna rağmen baya bi dayanıyo :)
başka hangi markanın motoru bukadar işkenceye bukadar süre dayanabilir acaba gerçekten merak ediyorum, bi video araştırması yapayım :D
fazla geliyosa bana versinler deliriyom burda
yazık israf yaa :S ırzına geçmişler resmen:D
bir yandan seviniyorum bir yandan üzülüyorum bu tarzvideoları görünce..üzüntümün nedeni zaten pek çok kez kanıtlanmış bir şeyi amerikayı yeniden keşfetmeye çalışmak gibi uğraşmaya gerek yok..zaten dünyada kendi standartında üretilen en sağlam moturudur..sevincim ise şu :) bitane pecoya citroene renoya zarta zurta yapan çıkamıyor :) zaten çıksa video 5-7 dk diil olsa olsa 45-50 sn. olurdu :D
bu kadarda honda dusmanligi olamaz :) hep hondya yapiliyor nedense ?