Yeşil vtec'de headers sonrası kat dahil orjinal duruyor ;)
İbrahim abi maşallah araban bindiğim günde dedim gerçekten fena dahada fena olacak ;)
Printable View
Yeşil vtec'de headers sonrası kat dahil orjinal duruyor ;)
İbrahim abi maşallah araban bindiğim günde dedim gerçekten fena dahada fena olacak ;)
ben yazmak istememiştim ama sen yazmışsın samet saol katalizör ve ortada ardarda2 susturucu ve arka son susturucu üzerinde duruyor allah nasip ederse konya draglarına kadar böle takılıcam dragdan sonra eksozlu denemeler yapıcam bakalım nekadar etki ediyormuş
Araçların maşallahı var , hem çok güzel görünüyorlar hemde çok güzel yürüyorlar.. Allah nazardan saklasın...
vtida cai egsoz ve headers gerçekten çok farkettiriyor
Guzel bi gundu muhbbet sohbet ııdı. Ibo eksozunu tak tekrar dnerz skntı yok blysun;) Bende headrsmı beklyrum gelsn tam anlamyla dnemelere ckcam dnemek isteyen olursa beklerz..
maşallah araçlara.güzel denemeler olmuş
cok gùzel bi gùndù sohbet muhabbet eglendik.gunduz rolling baska oluyomus.baska araclarda gormek isteriz.butun araclara masallah :)
tolga bence bir typer da veya benim civic vtec2 de olduğu kadar inan etkilemiyor.. iVTEC motorlar daha mod'a açık.. 3 motora sahip arabayı da kullandım mod'ladım.. VTi da çok etkilemiyor... 1-2 boy...hadi bilemedin 3 boy.. ama diğerlerinde arabanın çehresi değişiyor resmen...:icon_tup:
masallah araclara hepside çok güzel görünüyor ferhat sana ayrıca masallah vaf çok güzel gidiyor
Maşallah vteclere Güzel Deneme olmuş
deneriz ya sikinti yok:D kım ne zaman ısterse kım hangı vıtes ısterse hangı devır ısterse;)
ibram yarmışlar seni :D