tayfun bana 1 hafta önceden söylemeniz yeterli,çünkü pazar günleri çalışıyorum ben.haftalık iznim haftaiçi olduğundan hele ki o hafta iznimi kullandıysam pazar tekrar izin alamam.karşıdaki buluşmada oldduğu gibi :(
Printable View
Aynen öyle :) Bende kim acaba diyordum hatta bi 2 korna çaldım geçerken siz karşı şeritte durmuştunuz :) Ömer kardeşimizide pişmaniyemizide alır geliriz inşallah :) :icon_tup:
Allah razı olsun aynı şekilde başımızın üstünde yeriniz var :) :icon_tup:
İbrahim maşallah mehmet bahsetmişti güzel gidiyor aracım diye şükür olsun videolardan gördük ;)
headrs yapıldıkdan sonra inşallah söylenenler olur bekliyoruz .
Saygılar.
headres var zaten ama komple katalizör orta da 2susturucu bide kendi susturucusu var onları sökücem bidaha deneyeceğim bakalım nekadar fark edecek bende merak ediyorum
mahşallah vallah vaf vti iyi gidiyor
Egsoz filtre ile bu kadar iyi gittiğine göre vaf yani demek diğerlerinden dana sağlıklı kalbe sahip . Araçlara maaşallah.
vaf gerçekten iyi gidiyor inkar etmeye gerek yok benim gsi varken yürüdüğüm bir vti vardı sadece filtre kiti vardı herdenemede 2 boy 3 boy geçiyordum adam eksoz taktı busefer o geçmeye başladı beni benimde suanki düşüncem bende katalizör ve ortadaki ardarda olan 2susturucuyu söktürsem benim aracımda kesin okadar hızlanır zaten konya draglarına kadar sökmeyi düşünmüyorum söktüğüm gün yine denemeye çıkıcam ozaman belli olur nekadar işe yaradığı inşallah vaf kadar hızlanmış olurum
vtida egsoz çok fark ettiriyor çok hemde :)
inşalalh istediğim gibi olur şimdi kaçlık eksoz yapıcam onuda burdan vti uzmanları sölerse sevinirim
back pressure için ortaya 60 lık susturucu koyunca düşüş olmuyo diyenlerde olucak :D
60lık yapmayı düşünüyorum msnden bi çok vti sahibine sordum 60lık yap son susturucunda 51lik olsun dediler
sen dedıgımı yap ıbo abı;) rahat ol...
http://www.resimkoy.net/images/4f0b5ma4xh.jpg benim arabada bide bu tarz bi filte var ben bu filtre ile bu arabanın yürüyeceğini düşünmüyorum sizce aem den başka ne kullanmalıyım