http://www.youtube.com/watch?v=fG9f7...eature=related
Leon Cupra ve Audi TT basıyolar.. Bikaç boy arkadan çekime başlayan ve sonrasında şaka gibi geçerek fark açan araba ne mi ? Kara tren Ibiza yine başroldeİyi seyirler arkadaşlar..
http://www.youtube.com/watch?v=fG9f7...eature=related
Leon Cupra ve Audi TT basıyolar.. Bikaç boy arkadan çekime başlayan ve sonrasında şaka gibi geçerek fark açan araba ne mi ? Kara tren Ibiza yine başroldeİyi seyirler arkadaşlar..
Attığı dumandan yediği küfürün haddi hesabı yok ya en çokda bütün gece dier arabalara koyan hem geçilmek hemde cam car ın 5tl lik mazot yakmış olmasıdır hahaha
..::PASSATURBO1::..
bu ibiza cupra hep böle yapıyo yavbi videosunda daha böle yandan geçip gidiyo
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
bu modlanan ıbiza lar hangi modeli motor yapısı nasıl ? 3 silindir lerden değildir heralde bilgiverirsiniz
Dr.Ecu AntaLya
Sarı cupra kuk plakalımı?Ben olmadığıma ve zd nin böle gitmeyeceğine göre evet kuk olmalıMaşallah tüm araçlara,ibiza hakikaten çok iyi gidiyor..
bu nasıl ibiza yaw![]()
evett sol kulvardan atağa geçen thunderbolt rakiplerini bir bir geçiyor ve 1incilige oturuyor.. fark 1 boyy 2 boyyy 3 boyyyy farkkk aman tanrım toz duman oldu ortalık ve thunderbolt yarışı kazanıyor =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
tdi boyle gıdıyorsamasallah demekten baska bırsey gelmıyor aklıma masallah masallah
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kara tren gibi geçiyor valla duman ata atabu arada video yurtdışın'da çekilmiş sanırım.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
şakacı![]()
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Onur 1.9 TDI PD130 diye geçen model videodaki.. 4 silindir.. Benim aracımda sadece yazılım olmasına rağmen şu anda 170 HP gibi bi güçteyim.. Büyük turbo intercooler enjektörler ve sağlam bi yazılımla 300 beygirlere dayanıyo.. Bundan ziyade 700 NM civarı tork veriyoki bütün o hareketler bundan kaynaklıEn güzeli de stock internallerle yapıyor bunu
![]()
sıkıstırması 14 15 civarı olan bir makine nasıl oluyorda 700 nm lik bir guce dayanabiliyor hayret ediyorum:S
valla helal olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)