sanırım sicaktan
KA Style
Ben gidip ders alıcam ya kardeşim ben anlamadım bunlarmı daha kaçık yoksa japonlarmı yoksa bizdemi iş yok![]()
ne denırkı ama sanırım onların hızı bızımkıne esdeıl cunku dırek canlarına susamıs derım :S ayrıca onlara bısey olmaz ılahı guc daha fazla![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sonundaki o ses ne yaa öle birisi patlıyo herhalde bunlara![]()
abi yinemi araplar yaaaaaaaaarkadan çalan şarkıdan dolayı taklaya gelmio olsalar gerek
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
abı bunlar manyak yahf
adamlrda par var yemınle kendılerıne aıt drıft alanı bıle yaparlar
www.honda-tech.com
Ahahaha oda iiiydi olabilir tabi neden olmasın
Arap iştee parayıı bol buldukçaa böle oluyooo![]()
![]()
bence parayla alakalı bi iş deil.. hayatını geri getirmicek ki para.. ama ilahi bişeyler olabilir tabi onu bilememiçki de içmioki bunlar kafa güzel diicem ama
![]()
raporlu deli hemde rahatsız. bu ne ya. adam fır fır döndürüyo direksiyonu. bunların fena halde 200-300km yapan radar benzeri aletlere ihtiyaçları var. ufak adrenalinler kesmio bunları
arkadaşlar belkide ilahi dinleyip yanlamak lazım ne biliim belki iman gücüyle yapabilinio bişilerbide arabanın kaloriferini sonuna kdr açın arabistan hawasına denk gelsin
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)