kmanager varsa sana kal dosyasını atayim bir bak istersen ;)
yekta ile VTC kafa kafaya yürüyorlar yekta ilede ben kafa kafaya yürüdüm...
VTC ile denemedim yekta ile olanla kıstas yapıyorum sadece...
Printable View
ben vtc ile teke tek denedim.. 2 de 65 te bastık 4 e kadar 1 boy açılmışım öyle dediler pek dikkat etmedim 5 e attığımızda bi yokuş aşağı geldi orda ışınlandı resmen geldi geçti yarım boydan biraz daha fazla çamurluğuna kadar indim 6 da biraz daha yaklaştım sanki ama hala öndeydi ayna hizasında filandım galiba sonra bıraktık :)
yiğitle 2 ye 2 denedim onlarla da hemen hemen aynı şekilde oldu sanırım?
kupır değişik araba valla abi kafasına göre çok değişik gidebiliyor bazen :D
e sen öyle diyosun ben böyle diyorum noolcak şimdi, ben tahmin ettim böyle bişey olacağını özelden de yazdım sana dostane bi şekilde ama sen beni burda tartışmaya çekiyorsun haala, neyse farklı frekanslardayız yolun açık olsun ozaman
kardeş dostluk doğru söyleyerek kurulur
video var dedim koyalımmı dedim koymayalımmı diyede sordum sana dimi arabanın camından sana yok dedin tamam bizde silelim dedik sildik
kimse kırılmasın arkadaşca dostca deneyelim diyoruz ama nedense iyilikden maraz doğuyor.
farklı frekansa kendin geçiyorsun farkındamısın?
Yekta VTC ile denerken nos basti biz arkasindaydik gorduk egzozundan mavi alev atiyordu goki ile gorduk cok korktuk sonrasinda yanimiza gelip tup bitti napicam dedi deneme daha kimseyle dedim ama dinlemedi DBS ile deneyince butun foyasi ortaya cikti :( Uzgunum Yekta aciklamam gerekiyordu bu vijdan azabi ile yasayamazdin kabul et!
VTC ile denemeye kalktık benim 3 bazen geçiyor bazen geçmiyor geçmeyeceği tuttu o sırada seat ile denediler ....
Ben k-pro ne yaptı ne etti anlayamadım yekta ile kıstas yapmaya çalıştım ;)
video varsa koy banane ben sana öyle bişey demedim yalan söylüyoırsun yanıma gönderdiğin arkadaş demiştir ööle bişey, ben kendimi ööle ezdircek karakterde biri değilim video varmışta koyallımmıymış çokta korktum şimdi bak, sakın banada hayat dersi vermeyede çalışma bidaha, dostluk nasıl kurulur ben iyi biliyorum,
bs typer la dj typer denemesine şahit oldum sanırım yalan sölicek biri olmadığımı herkes bilir 6 kez filan denediler ben dj deyken bs tek 1 kere sağlıklı deneme oldu araçlar aynı anda ivmelendi (diğerlerinde erken basma oldu kornalara denkleşemediler) ondada 5 başına kadar gidilebildi trafik sebebi ile dj ile bs kafa kafaya gitti ben 110 kg ım ve bunu ciddi dert etmeye başladım artık:D hangi arabaya binsem sıkıntı oluo yürümüyor:D sonra ben bs ye geçtim baya bir geçti dj typer boy sölemeyim 3-4 filandı tam net görmedim bs typer saolsun kırmadı aldı beni arabasına bende bindiğim andan beri saatlere baktım yararlı olmak için mal gibi oturmayayım die sen egemene kafa çıkartamadın çıkarsan sölerdim ama o egt ile basmaya devam edersen kol çıkartabilirsin Allah korusun dikkat... ama air fuel ratio güzel mükemmel olmasada ayar başarılı...