BS typer çok iyidi...
Ağırlık mevzuatı çözülürse daha da gideri var ;)
Printable View
BS typer çok iyidi...
Ağırlık mevzuatı çözülürse daha da gideri var ;)
ben sonrasında saolsun dragger yavuz abinin aracına geçtim aldı beni Allah razı olsun sırf bs typer la dj typer sağlıklı denesin die ama denk gelmemişsiniz müzik sistemini sökcekmişsiniz zaten bir daha denersiniz videolu denersiniz kim kime ne açmış görürsünüz kimsenin aklında soru işareti kalmaz...
abı sımdı neyın tartışması ver ben onu anlamadım :)
senin gibi problemli biri ile iyikide dostluk kurmamışım şimdi en çok buna seviniyorum, kimsenin video falan cektiğide yokmuş mustafa orda mesaj yazıyormuş sen görmek istediklerini görmüşün, yani silinen bir veri yokmuş elinizde, neden yani bööle bişey söyledin anlamadım:beuj:
yok be cnm beni ebru şallı mı zayıflatcak 110kg:D nasılsa turboyu büyülttük die hiç kesmedik gırtlaktan ama atmosferik arabada olay oldu yine benim kilolar:) yarın itibari ile uzun zaman yaptığım spora geri dönüyorum kısmetse (body building-kickbox)zaten vardı aklımda iyi oldu bu:D
sonrasında sölediklerine dikkat ettim özellikle egt konusunda acayip korkuttun beni, dediğim gibi saatleri dün taktırmıştım normal değerler konusundada bilgi almayı unuttum acemiliğime geldi diyelim, ama aklıma takılan acaba senin verdiğin değerler turbo araçlar için olabilirmi?
onunda açıklamasını yapayım benim telefonun şarjı bitmek üzereydi o yüzden egemenin telefonu ile çekmeye çalıştım ama bilmediğim telefon video die resim çekmişim:D senin arabada anladım çekmediğimi egemen bana sorduğunda çektin mi video die çektim sanırım dedim onu derkende ben mesaj yazıyordum baya karışık ama doğrusu bu:D
turbo araba ile atmosferik araba arasında afr değer farkı var ewt doğru ama ben senin afr ni söleyeyim 13.1-13.5 bu afr atmosferik araç için müthiş olmasada hiç fena değil dedim yanlış mı? egt 850 dereceyi geçti ilk piston tepe sıcaklığı bu normal mi typer a binip egt ve wideband kontrolü yapan bilgili arkadaşlar sölesin ben sana kendi bilgimi yararlı olmak için söledim yanlış olduğunu sanmıorum bildiğini düşündüğün birinede sor için rahat etsin dedim:)
400 derecede başla top speed yaparsan 800 ü geçirme de demedim mi? :D:D:D