maşallah okanınki dün çok ii gitti kasnak ztn arabayı aldığından beri vuruo :D ve seni nie göremiorz yolda çık gel artk :D
Printable View
İşe gider eve gelirim ben :)
Dimi :D
Asmalı + 360 :D priceless. Bi video var ama siteye konulmaz direkt youjizz yaptı hatun masanın üstünde dans ederken :D
ahahha gel dedim gelmedin :D
1-2 çıkar sıkarım ama böyle her hafta her gece yemez :D korkuyorum zaten ben hız lı arabadan ayrıca :)
biz denemelerı bıtırdıkten sonra 2 cupra geçtı arkdanda tt takıp edıodu kımdı onlar :D
Arkadaşlar ben Okan.. Arkadaşın nickle yazıyorum.
Dün gece çok zevkliydi herkese teşekkürler denemeler için
Aracımda custom kendi yapımım bir cai ve 51 mm düz boru remus son susturucu dan başka birşey yok inanmayanlar olabilir ama istiyorlarsa istediği yere gösterebilirler aracı yalan söylemek gibi bir derdim yok olmazda kendimi kandırmaktan başka bir işe yaramaz aracı yakından tanıyanlarda biliyor zaten.
xort :D
gelıcektım ama gec olmustu baska bır zamana artık :D
RS de egzantrik sesi sadece emmeden gelen ses artisi ile anlasilir.
Standart RS den sesi bariz gur cikar.
Bir de rolantideki dengesizlige bakilirsa egzantrik olayi anlasilir.
Okan yeni tarihli 2 veya 3 vites kadran kesici videosu koyarsa aracta chip olup olmadigi acikliga kavusmus olur.
Oktan yükseltici kullananlar parmak kaldırsın bilelim...
Akşam VTC typer ile denemek isteyen varmı ? su beraber gitme veya 2 boy olayını net bi görelim . Denemek isteyen varsa özleden bekliyorum ...
ahahaha super kanka sunu bı sen kullanda acıklıga kavussun olay ;)
ee bır daha deneyın bakalım :)
silindir kapagini acmadan kelebek manifold vs ile yuruyen taypar isteriz ozaman :)