UR 8540 plakalı RS kimde şuanda ?
Printable View
UR 8540 plakalı RS kimde şuanda ?
ben şimdi bişeyi anlamadım yanlız kardeşim sana soryaım sen rs leri benden iyi bilirsin.senin arabanın maşallahı var iyi yürüyen bi filtre ve egsozlu rs.peki dün akşam gelen rs filitre ve egsozluysa nasıl öyle gidiyo anlam veremedim.o zaman ya o rs çok sağlıklı senin araban çok iyi değil ya da o rs in specleri senden fazla.:soru:
Tek gercek gordum vıdeolarda typ-r yanı rs 2 kısı olabılır ama typ-r da normalde rs ten dolu ve agır bı arac..
Arasaydın kanka söylerdim :D
Dur ben senin kafanın hepten bulandırayım :D
Aşşağıda izleyeceğiniz 3 RS'de Filtre Egsoz var. Hepsiyle kendim kendi aracımla denedim aynı gece denedim hatta :D buyrun burdan yakın bakalım işin içinden çıkabilecekmisiniz :D
UL Vtec vs UR 8540
UL Vtec vs UR (skate61)
UL Vtec vs JS (özberk'in eski aracı)
yoo bulanmıyo kafam :D:D:D 3-4 tane ur var :P
olum e30 ların piyasasını artıracaktık ne güzel bozdun işi :D
ne ramo su nan :D bide 5 kasamıydı eminmisiniz lacivert bi e46 vardı bide saçmalayan
huhduas olum o gece eray sağolsun bir e30 verdi bana al hafta sonu kullan diye ama ataşehirde bırakıp yavuzun arabayla gittik rolle dönüştede sabah 5 oldu gidip almadım ve araba hala ataşehirde :D :D
UL vtec'te neler vardı o zaman? denediği rs'lerin specleri neydi? hakkatten acayip kafa bulandıran cinsten videolar :)