bence sökmeyin sonra toplaması imkansız boyutlara geliyor :D
olm egsoz borusu tam koltugun altında napıyım :D
Printable View
okanı neden banlıyorsunuz odul vermek lazım ne kadar yaratıcı işi bilen adam 400 post oldu 30 sayfa halen oturduk rs i tartısıyoruz madalya takmak lazım :)
tüm araçlara maşallah bs fn2 çok iyi olmuş bence şu an en iyi yürüyen fn2 ama kilo atmaya ihtiyacı var serhat arkadaşım arabayı çözdükçe daha da iyi gideceğine eminim videoda dj ep3 ile hemen hemen yanyana gidiyor görünüyor doğrumudur.
ya bayadır merak ediyorum serhat(fn2) sıfır araca neden izolasyon yapma gereği duydu? tesisat olayından mı ?
evet fn2 dbs ile hemen hemen eşit gibiydi
Bunu unutmuşum.
Mini Cooper S vs Bmw E30
http://www.youtube.com/watch?v=Clw_5suwSfc
maşallah tüm araçlara...hazır o kadar sıkmışken bizim bu tarafada gelseydiniz :)
hiç kimse sormayacak sanmıştım;) teşekkür ederim neden yalıtım yaptığımı hemen aşağıdaki listede açıklıyorum
Müzik Sistemi
Ana ünite: Alpine vehicle hub pro.VPA-B222R
Sürücü: Audio Control
Monitör: 8inç. Alpine TME-M860
Hoparlörler: Focal Kapı Bassları - Kef Midrange - Focal Tweter - Kef HTB2 Subwoofer
Amfiler: Alpine PDX-4.150 tweeter ve midrange - Alpine PDX-2.150 Kapı Bassları - Jl Audio 500/1 sub amfisi
Tv-Radio: Alpine TUE-T252TX
Cd-Dvd Okuyucu: Alpine DHA-S690
I-Pod Doku: Alpine KCE-425i
Geri Vites Kamerası: Alpine HCE-C100
Kısmen çeşitli bölgelerde piano black boya uygulaması
Komple yalıtım
böyle bir sistem kurduğunda ister istemez o şekilde bir yalıtım yapman gerekiyor, hee ben bigün bu şekilde arabamı rollinglerde deneyeceğimi bilseydim zaten yapmazdım ama sene 2007 de başka bi kafadaymışım demek:icon_tup: