valla konu 12.000 gösterim varmış vay diyorum![]()
dun aksamdan bu zamana 25 sayfa mesaj yazılmıs oku oku bitmedi ne ares mis be kardesim
bu konuya yazacak bisey kalmamıs ztn gerekli butun hersey yazılmıs konu kilitlensin artık![]()
rs i iyi biliyorum araçta 51 mm düz boru remus son susturucu ve kendi ellerimizle yaptığımız cai var ve araçta başka tek kalem daha bişey yok ..
sonuçta bu rs çok ii yürüdü kprolu tayyarlarla yürüdü sonuç normal olmayabilir beklenenin aksine olmuş olabilir ama sonuçta yürüdü.
bende honda hayranıyım hatta type r aşığıyım aracımda honda okanla her seferinde kavga ederiz hatta rsle type r konusunda ama doğruyu görmek lazım.. bence bu stock ss rs gerçekten çiğerli bunu bence görmek lazım burda kimse atar gider yapmasın araç bu...! gerçeği görsün
Bilen biliyor abi zaten bilmeyende bizi yalancı çıkarmak için elinden geleni yapıyor anlamadım bu işi ben kprolu typer ile yürüdü ama geçemedi geçerim diyede bir iddia yok ortada araç hakkında bu kadar atıp tutmak gerçekten şaşırtıcı okudukça düşünüyor insan yazılanları okuyan biri hatta araç sahibi aracını bilmese şüphe edecek nerdeyse aracından o noktaya geldi yani
![]()
yaw bu arabanın kac tane kocası var herkez bır sey yazıyor kafam karıstı madem bu kadar merak edıyoruz dıye rs kım ıyı bılıyor yanına oturur ne var ne yok gormus oluruz stocksa stock yukluyse yuklu hersey cıkar meydana
len olan mentholl mu attın arabayaa![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
hangi video link verirsen bakim ?
beyaz olan sanırım öncelikle maşallah güzel duruyor allah herşeyden önce kazasız belasız gazlamak nasip etsin..
gördüğüm kadarıyla kişi sayılarınız aynı ise DJ (headers,egzos,filtre) ep3 ile çok denksiniz
ne dıyosun aslanım sen ? atar gıder yapamyın felan? kımsın nesın sıfatın ne? sokarım rs ın cıgerınede bılmemnesınede ıstedıgı kadar cıger olosun 175 hpyle nereye yuruyo kendınıze gelın adamı sınır etmeyın. okan ve tayfası hepsınız aynı haltın urunusunuz ole unlemlı munlemlı yazma benı dın ımandan cıkarma...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)