rs iyimiş vala iki araçada maşallah
Printable View
rs iyimiş vala iki araçada maşallah
Mustafa biz yaşlandık :) Artık anca video izliyoruz :p
Maşallah RS ler hızlanmış bu arada. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın, yazılım RS lerde evet pozitif etki yapıyor ancak vanos kasnakları 8000 dönmeye dayanamayıp belli bir km sonra randımanını yitiriyor. Siz hala yazılımla yürüyorum diyorsunuz ancak araba geriye düşmeye başlıyor. O nedenle Okana tavsiyem, bu setup'ı bozmaması. Haa belki portları taşlatabilir. Ama yazılıma girmesin. Bu setup gayet keyifli olmuş.
2 araca maaşallah rs güzel yürümüş ....
kıvanç bu arada FN2 ile denedik demişsiniz ne oldu sonuç? FN2 nin specler neydi?
maşallah clio güzel yürümüş
clio ares kadar verimli degilmi demek istedim, chiple cai gibi eklemelerle gucu yetermi clio'ya karsi?
aslinda boyle bir swapmi yapsak :)
http://i67.servimg.com/u/f67/12/07/31/86/tara0011.jpg
Swap yapılır da sonra şase olduğu yerde kalır motor devam :) Zamanında peder almıştı bu Reno 12 den. Hayatımda içi bunun kadar tangırdayan bir arabaya da bir daha binmemiştim :)
ben daha öncede bu setupla bir aresle denemedim dün akşam birşeyler vardı araç çok iyi gidiyor ama o specle o kadar gidemez....
k-pro ne yaptı ne yapmadı göremedim...
dj le 2'ye 2 deneseydik farkı göreblirdim belki...
ama yekta ile VTC typer(k-pro) kafa kafaya gidiyorlardı.Dönüşte bende yektayla denedik kafa kafaya gidiyoruz k-pro işe yaramış gibi sanki...
Ama bu reno mevcut specle bu kadar gidemez ;)