aynen 3 boy ıcınmı 1.5 lıra verdım sımdı ben o zman gerı verıyım :D
Printable View
belkide etken o olabilir :)
dün gayet güzel eğlendik
yekta ile vtc 26 yı sonuna kadar takip ettim bende
vtc 26 nın sahibide şaşırmış hayırdır nolmuş bu miniye diye dedim vardır bişiler opette böle bir sohbet geçti
Bs Type R rada maşallah Çok güzel bir ses geliyor ve görünüş gerçekten o jantlarla süper.
ben de hala standart yazılımlayım biliyosun dimi :D
ayrıca beraber yaptırırız derken? ben senin kendi arabana birşey yaptırdığını göremedim bütün işlerini bize kitliyosun senin arabanı bile biz yapıyoruz hauaha :D işin gücün millete iş kitlemek zaten :D
hay ağzını .... :D
evet dün hava çok iyiydi tam benlik :p mevsimlik araba valla bu kupırlar yahu :D
clio rs le 2 kere denedik 2 ve 3. viteste tutundu sonrasında ben geçiyorum fark dbs ile olandan biraz fazlaydı sanki:rolleyes: videoyu koyarsa görürüz zaten
dj type-r ile o 2 kişi ben tektim kafa kafaya gittik 5.viteste kafa çıkarıyordum
dbs type-r ile aynı gittik yine 5e atınca kafa cıkarmaya başlıyorum sanki dj type-r dbs den biraz daha iyi gibi geldi bana
yekta ile denedik saolsun 2 ve 3 ortalarına kadar tutunuyorum sonrasında ışınlanıyor:mad: fark 4 boy civarıydı
geceden aklıma takılanlar
clio rs çok iyi gidiyor bana üzerinde başka şeylerde olabileceğini hissettirdi
dbs type-r ın vtc 26 ile aynı gitmesi şaşırtıcı:beuj:
dj type-r la denedikten sonra yanındaki arkadaşı benim araca göndermesine şaşırdım sanırım bendeki ağırlık dezavantajını bilmiyordu neyi görmeye çalıştığına anlam veremedim, teketek denemek isterdim fırsat bulamadık
haftaiçi müzik sistemini söküp aradaki farkı görmek istiyorum, potansiyeli hissettim bu fn2 ler yürüycek:cool:
ben vtc ile denemedikm yekta olan denemeyi kıstas alıyorum....