aslında clio rs ler bi gece toplu olarak çıkıp sıkmaası lazım gebzeye doğru![]()
filtre egsoz ???
nasıl bi filtre egsoz muş onlar öyle.markasını söyle bizahmet aliym ikişer ikişer.
sen cidden inanıomusun filtre egsoz olduuna.
2 kişisin tek kişi typer ile böyle yürüyosun.
piknik tüpü olmasın arabanın sağında solunda bi bak kontrol et.
şu videodaki rs in filtre egsoz olduuna birisi inansın 2 tane rs alıcam birine filtre diğerine egsoz takıcam.filtreli egsozlu rs sahibi olcam.
bari bu sitede yapmayın STOCK ABİ olayını ya.
,
bu sabah 4 civarlarında kartal-pendik yanyolunda trafik kazasında lise arkadaşımı kaybettim bütün gün evinde eski dostlarımla beraberdim moralim bozuk beni bu akşamlık mazur görün![]()
Yiğit başın sağolsun ..
araçta sadece custom yapılmış iyi bir cai 51mm düz boru ve son susturucu var.
chip yok olsa 7200 de kesmez videolara dikkat et kaçta vites atıldığı belli oluyor devirden
dereceli olsa chip olmadan bi faydası yokki ztn derecelide öle kolay birşey değil
ufak bir ilçedeyiz araç sürekli garajda evde duruyor ve buralarda öyle istanbuldaki ustalar gibi uğraşacak ustalar yok biz kendimiz el emeği göz nuru birşeyler yapmaya çalışıyoruz bunuda karalamayın lütfen![]()
bak hemşerim güzel kardeşim karalamıyorum.yanlış anlama lütfen beni.maksadım asla sizi ve aracınızı burda makaraya alma değil.haddimede değil.
ama bu sölediğin imkansız bunu bilmen gerekli.
filtreli egsozulu rs in çapı değil typerla yürümek.hemde siz 2 typerlar 1 kişi.
burda bir yanlışa düşüyorsunuz.aldıınız insan size stok demişolabilir.bunun farklı sebebleri vardır.
ama emin olabilirsin ki bu rs her ne var sa çok çok iyi gidiyor.hatta anormal gidiyor.
ama bu araç filtre egsoz ile giden bi rs değil canım kardeşim.
,
typerda vardır bır sorun arkadasın dedıgı dogru bole gıtmen ıcın ıkı olan olabılır ya senın arabanda farklı bırseyler var kı olmadıgını ıdda edıyosun yada typerda sorun varkı zaten bu sekılde bıle gecılmemıs ama senın bole yuruyebılmen ıcın ya sende fazlalık olması lazım yada typer bozuk olmalı.
ss rs sahibinin ilk clio rs i değil bundan önceki rs i dereceli chip cai egzos kısa full gırtlak bir rs ti ve sattı. 1 sene geçmeden stock binmek için sırf araştırıp bu aracı aldı yaklaşık 6-7 ay önce ve çok güzel bakılıyor araç herşeyinide kendi eliyle yapıyor diyebilirim. Rs lere yapılabilecek işlemler bellidir o işlemleride sahibi ezbere bilir kesinlikle ss rs te cai ve egzos dışında motor ve yürürde bir oynama yok yapmayıda düşünmüyor aracı sırf stock yürümek için aldı zaten neden böyle birşey yapsın
senide çok iyi anlıyorum haklı olduğun yönlerde olabilir ama yürüyor diyecek bişi yok
![]()
ya arabanıza maşallah ama hala bişiler iddia edip burada yazanları anlamıyorsunuz
denediğiniz arabalar kendi speclerinde zaten gitmesi gerektiği gibi gidiyolar
anormal olan araba sizin arabanız çip filtre egzost la kprolu tayyarla yürüyosunuz bu sizce çokmu normal ?
bu arada ss rs ilk alındığı günün gecesi bakımsız 17" jantlarla v.s dynoda 161hp vermişti. Buda stock olduğunun açık bir göstergesi zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)