Arabayla ilgili sesin o tarz çıkması.Ben Apexi N1'i Bravo'da kullandım bu ses ile pek alakası yoktu Bravo'dan çıkan sesin
Printable View
Arabayla ilgili sesin o tarz çıkması.Ben Apexi N1'i Bravo'da kullandım bu ses ile pek alakası yoktu Bravo'dan çıkan sesin
yaw bu en vtidaki son susturucu ne arkadaslar cok ii sesi var gercekten
sadece son susturucu olmayabilir, cat back olabilir :)
Maaşallah...
Masallah.
Alanada satanada hayirli olsun. Burak gene dayanamayip bir vtec alirsin gibime geliyor :)
Arkadaşlar ses denen şey sadece egsoz ile alakalı değildir.
Header Megan Racing olunca butür bir ses çıkıyor DC Sport olduğunda daha farklı bir ses alırsınız.
Egsoz borusunun çapı değişir farklı ses çıkar.
Bu yazdıklarım son susturucusu aynı olan VTI ' lar için geçerlidir.
EN nin eksozu Cat Back Apex-i N1 Modeli ama Miami abimizin dediği gibi eksoz sesinde kulandığınız borunun çapı kalitesi headersın aynı şekilde çağı kalitesi markası herşey sesi değiştirir ;)
bütün araçlara maşallah EN vtec i alan kardeşimizde hayırlı olsun kazasız belasız.
EN specleri;
dc headers 2"- 60'lık düz boru - apexi N1 son susturucu- simota twin charcer aem filitre..
dc headers 2inç
simota carbon big tube snake
apexi n1
Burak ne ara aldın ne ara sattın,
bizde denerdik yahu :)
Hayırlısı olsun kardeşim, geçenlerde ŞileYolunda arkadan çakar yapan sendin herhalde :)
geç farketim...
Allah daha iyilerini nasip etsin.
bu arada GSI lar piyasaya çıkmaya başladı görülene göre :)
kısa yok şeref abi kısaya da çok karşıyım ayrıca kısalı geçmen hayet normal hiç şaşırmadım:) kısa varsa eger vtı de beyin şart biraz daha devir dönmen açısından, normal şekilde tam gücünü vermiyor araba ben taktım ertesi sabahı söktüm ama EH vtece takmıştım buna deil..
bulabılırsen tak derım ama 51lik ısını gorurmu orasıda ayrı, hemen hemen aynı sesı verır, zaten ses tonu bır egsozun nasılsa her arabada aynısı cıkıyor emın ol sesın tonu aractan deıl egsozdan kaynaklanıor senın arabada sadece tınısı bıraz farklı olur ama guzel olur kanısındayım:icon_tup:
aynen öyle kardeşim hepsi zincirleme geliyor, kombine olması lazım kısa takıcan beyin takıcan devir dönücen deviri boşa dönmemek için egzantirk takıcan derken vtı yıne nankorlugunu gosterıo adi araba aldıkça alıyor içine hiçbiseye hayır demıo adamın çolugunu çoçuğunu bile içine alır ama pejo öle deil malesef harca 2-3 lira tayyarlarla yürü anasını satım:D