Burak benim yazdııklarıımıı Cihan sana sölemedimi??rolingden dönerken ıışşııklarda??
Printable View
hacı bence sen iddalaşmadan, gerilmeden bi sakin ol sinana ve aliye söyle onlar sana söyler mevzuyu contanın olmadığını;) gerilme bi ya sakin ol öyle birşey olsa senden saklamam yani biliyorsun yusufcum, soner abi ankaradayken spoon conta koymuş ve sonradan sökülmüş, ali bilior yusuf boşuna iddalaşma;)
http://www.streetfire.net/video/en-v...ii_2005669.htm
bu kırmızı gsı mı senin otobüs oluyo burda sen nediyosun kafanmı güzel
En vteci alan arkaşa hayırlısı olsun:)
bundAn sonra bi R gider artık
ovvvv kavgayı özlemişim ya yine vtı konusu yine kavga UP306 naptın sen ya ne:D:D
http://www.streetfire.net/video/en-v...ii_2005669.htm
izle gözlerin görmüyosa gözlük tak olmazsa mercek tut yap bişliler izle
boş muhabbet olmasın izle kardeşim
Alemin kocası kim şimdi :D
sen galiba kardeşşim hiç bi seyden anlamııyosun ben 3. viteste deniyorum orda senide okuma yazmayııdamıı unuttun orda hıırs yapııyosun ama boşşuna gerilmene gerek yok arabamıın nasııl gittiğğini bilen biliyo..senide gecmediysem ALLAH 1000 kere belamıı versin...araba kullanııyosun bııraktıığğıımıı anlamııyosun orda havalanııyomusunuz siz 2 deyken bile tutundum bakıın arkadaşşlar hak yenmesin benim canıım sııkıılmaya başşladıı...
tüm araçlara maşallah
eğğer 3 değğilsem o arabaya ne bir daha binmek ne gazlamak nede doğucak cocuğğumu ALLAH bir kere bana göstermesin biraz inanııyosan inanıırsıın gerci burakda biliyo arabada chan var oda biliyo 3 te olduğğumu ben samimi bi insanıım ama senin gibi gecilince sağğa sola saldıırmııyorum..canıımıı sııkııyosun söliyim sana...
yusuf kaan bence abartmayın gereksiz yere yemin etmeyin.
kaan 3. vıteste bastıgı kaan sende sebebını soylersen neden 3. vıteste bastıgının yusufda daha ıyı anlar bız vtıler 6000 devırde bastıgımız ıcın kaan 6000devırde oluyormus 7000devırde anca dondugu ıcın devırı uymadıgı ıcı 3. vıtes basmış butun mevzu bu.....
açııkcasıı ben biraz ilk anlamadıım sizin 2 de bastıığğıınıızıı sonradan anladıım tabiki sonra az ilerde araçlar olunca bııraktıım iki tarafıımda doluydu sizler vardıınıız ortada araba riske etmedim kendimi ve bııraktıım yusuf kardeşşte otobüs boyu filan dedi kendini ucak sandıı sanıırıım birden bire öle uzadıı sanııyo..veya 8 tüp nos var hepsini aynıı anda bastıı..olay bundan ibaret.daha sonra dönerken yusufun yanıına geldim baktıım tek kişşi olsun dedim headersıı yok onunda ben iki kişşiyim..2 aldıı ben dedim 3 gireken problemliyim 3 aldıı kendi devrine cekti neyse dedik cihanla gazladıık gaza oturur oturmaz kapıımıın arkasıına düşştü ben 3 bitirdim 4 oldum onunda benimde önüme araba cııktıı ama o sııra ne kadar arkada olduğğunu bilmiyorum ben doğğrular neyse onu yazııyorum arkadaşşlar ne Yusufun hakkıınıı yerim ne kendi hakkıımıı yediririm...
GSİ vteclerle denerken zaten cok ust devirde kalıodur o yuzden 3 e cekmiştirr die dusunuorum yanlısmııyım acaba ?
bırakın birbirinizi kırmya bi gün yine yüzyüze bakacaksınız birbinizi kırmaya etmeye gerek yok burak emre iyi bilirler bizde yaşadık ve çok kişi ile birbirimizi kırdık ama sonra dan yüzeyeze bakıp konuştuk tekrar deneme olur musait zamanda sonuç çıkar ortaya
Şimdi anlaşıldı dün neden Burak yayaydı :) Hayırlı olsun her iki tarafada
maşalllah araçlara.
ZS ile EN denemesini merak ediyorduk :)
gercekten sen yalancıılıığğıı kendine yakıışştıırmıışşıın artıık.labali laflar etme bana karşşıı yüz yüze gelicez sonunda ben sana labali şşekilde konuşşmuyorum..adamıın canıınıı sııkma burda efendi ol.sana orda sordular yüz yüzeken ne oluyo dediğğinde ıırıım kıırıım yapııyosun utanma diye sende headers yok dedim yanıında oldum şşimdi burda böle yapııyosun işşte video olmasıı lazıımdıı şşimdi böle bi adam olduğğunu bilseydim cekerdim ayııp ettiğğinin farkıında değğilsin araba sonuçta bir gün sen bir gün ben gecerim ama doğğrularıı konuşş..bir daha bana labali ağğıızla yazma ben uyarıımıı yapııyorum sana efendiysen anlarsıın..Sitedeki okuyan arkadaşşlar kusura bakmayıın haksıızlıık olunca geriliyorum...
Birbirinizi kırmaya gerek yok arkadaşlar.bir daha denersiniz olur biter.hem vti nın,hemde gsi devrinde denerseniz daha net sonuç ortaya çıkar.;).
En Vtec-Burak Harıka Masallah Kanka JubıleDe Guzel Olmus :):)
Dun Gece Gene YAsattın Bıze En Vtecı Ayagına Saglık Kardesım ;)
biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!
transporter :D:D:D EN vtec ...