krc de 51mm boru
hks son susturucu
aem v2
utku selam oğlu yazılım
4.1dc headers
306 gtı speclerını sahıbı ısterse ekleyebılır tam olarak bılmıyorum ıyı seyırler....
http://www.youtube.com/watch?v=IPY7SGqA7xU
krc de 51mm boru
hks son susturucu
aem v2
utku selam oğlu yazılım
4.1dc headers
306 gtı speclerını sahıbı ısterse ekleyebılır tam olarak bılmıyorum ıyı seyırler....
http://www.youtube.com/watch?v=IPY7SGqA7xU
şu 306 sahibi speclerini yazsında ona göre yorum yapayım.ama yinede söyleyeyim.306 sacları takıp daha önüne bile atlıyamıyosa yolunda gitmeyen bişeylerin olduğu kesin..
maşallah 2 aracada.
neden hiç düzgün 306gti bulunmaz anlamıyorum...bu video için yorum yapmıyorum, taş atmak anlamında da söylemiyorum, gerçekten sevdiğim bir araçtır böyle görünce üzülüyorum yani,yazık..
bu dönemde artık herşey olabilir tüm gti vti klasmanı araçlar 10 yılı devirdi temiz kalanlar uzayıp gidicektir yada speclerinde gizli bişiler olanlar.306 bariz ağır kalmış vtide acımamış tabi![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
arkadaşlar 306 tam speclerini bilmiyorum ama öğrenip buraya yazarım kimseye kimseye haksızlık olmasın![]()
motorunda birşey aramaktan ziyade ordaki 306nın Filtre sistemi yanlış yapıldıysa eğer? bukadar fark olması kaçınılmazdır.
Maşallah ıkı aracada guzel vıdeo olmus ama 306 dan bende daha ıyı bı performans beklıyodum bende yıkıldım :S agarmı kalıyo yoksa ?
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
onu bilmeyen yok zaten,ama ondan başka bi türlü göremedik ya![]()
306gti makinası tuhaf bir makina. Gazlayan Peugeot'lar içinde en kolay sorun çıkartan mı desem ne desem bilmiyorum ama dikkat ve ilgi isteyen bir makina.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
arkadaşlar o 306 en dogru şekilde yapılmış olsa bile bu fark olucaktır.o yuzden 306 da bahaneler aramayın duzgununu geetirin eminim krc gene gececektir.
KRC iyi yürüyen hatta benim gördüğüm en iyi yürüyen vtec şeref abiye tebrikler
remaps.tr & Turbo Zone Garage
teşekkürler fatiidaha önce hiç 306 ile denemedim bu sonuç normalmi değilmi bilmiyorum deneyen arkadaşlar varsa onların taktiri neyse odur
erkut bu arada videoyu ben yüklemedim kardeş bizim erdi yükledi yanlışlıkla krc 63 yazmış doğrusu krc 66 olucaktı kusura bakmayın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)