ben çıktım hazırlan mayk :D
Printable View
Maaşallah dostum...
sonuçları beklıoruz
güzel bi gece oldu araç sahipleri yazar artık sonuçları:)
Sonuçlar şöyle
YG
ince conta
kısa 14.60
timing
düz boru 51
sebring egzoz
filtre
EK
İnce conta
kısa 14.60
timing
Süper sprint egzoz
filtre
Saxo
port polish
ince conta
chip
siboplar değişik
düz boru
egzoz
filtre
Denediğimiz devirler Açık konuşuyorum hiç bizim devirler değil 5500 devirlerde deniyoruz 4 sonuna kadar kafa kafaya 4 den sonra açılmaya başlıyor EK ile sağlıklı denediğinde EK 2 boy kadar önünde kesiciye giriyor.YG ile en sağlıklı deneme en son geri dönüşde denedik dönüşte direksiyona burak geçti kavacıga dogru denedik oldu ikiye iki denediğimizde saxo nun sürekli önündeydik EK de YG de lakin acı bir gerçek varki oda şu ben buragın bu kadar tünellere girecegini tahmin etmedim :) Burak senin adını tünelci koydum :D
Saxoda beyin arızası var dedi burak 4 sona dogru gaz kesiyor dedi bence o sorun benzin pompasından çünkü bendede 4 sonunda yada 5 de benzin yeterli gelmediğinden dolayı gaz yemiyor araç o arızayı giderdikden sonra bir daha deneriz kısmetse.
Burak mami ile denerken bir daha 1 e alma sakın bu alemde mami nokta ;)
Ben ve selçuk gittik denedik keyif aldık tabiri caizse sapladık geldik :D:D
Ama bildigim tek gerçek var şeref kocaman maşallah aracına ;)
Evet aynı speclerde aracınız varsa onunlada deneyebiliriz :icon_tup:
yaşar abi benim arabda düz boru yok 51 lik boru hiç yok orjınal boru sadece son susturucu var orta susturucu bile üstünde duruyor ayrıca HKS de yok bende??
yaşar abi sen benım yarım boy arkamda kesıcıye gırmedınmı ??? ben sana sadece bu soruyu soruyorum, mami abide benım arabadaydı, sapladınız demek hadı bakalım hayırlı olsun ama saplayamadın abı benı sadece selcuk gecti sen gecemedın yanı ben cook rahatım sıkıntı yok abı sen once benı gecte sonra baska araba cagırırsın:D:D:D;) arabanın kestıgını ısrarla soledım sana sen cok ıstedın dıye denedım senın samımıyetıne guvenmıstım, sen demedınmı abı olsun kessın bız yabancı deılız sıkıntı yok;) sapaladık lafı olmadı sen benı o sekılde geçemezsin !
hee bu arada subaplardan 10 hp 20 tork aldıgımı yazmayı unutmussun yasar abı:D performans subap hahahahah subap deısıkmıs nasıl bıse abı bu orjınalıne gore?
Yasar abi gecildin he bide o kadar hızlıyım hızlıyım dıosun benı kımse gecemez dıosun hehehe :hahaha:
:hihih::hihih::hihih::hihih:
Doğru diyorsun ferhat ım kardeşim ben konuşmayacagım bu konuda videoları yükleriz birazdan dert keder biter Şeref kardeşim ağamsın paşamsın ama sen o kesiciye girdiginde ben nerdeydim =?
Kesiciye girdikden sonra neler oldu ? Daha sonra 10 defa ya yakın denediğimizde neden 4 den sonra bıraktınız gazı neden arka tamponumda tünelin içinde geziyordu burak sen o aracın içinde değilmiydin aracın içindeki köpegi bıraktıkdan sonra hangi denemede önüme geçebildiniz ?
Siz bunlara cevap yazın ben bir gazlayım geliyorum :D
tünelci burak nerde tünelci :) ya şaka bi yana harbi yg ile al saxo sağlıklı bir deneme yapamadı bi yaşar abinin yanında köpeği vardı en aşşağı 30 kilosu vardır, o zmn yanyana kafa burun kesiciye girdiler ben onu geçmekten geçilmekten saymam! sonra tünelci burak dreksiyona geçti yaşar abi köpeği indirdi ve bundan sonraki denemelerde araba çıkması sonucu 5 sonuna gidemediler ama burak her fırsatta tüneldeydi:) oda samimiyetimizden tabiyki ama onun için bi deneme olmadı yani yaşar abi öndeydi her seferinde son denemelerde ama dediğim gbi kesiciye kadar gidemediler burak nerdeyse yandan bize vurucak ya:):) eğer son denemeler kesiciye kadar gitseydi ne olur bilmiyorum ama şuda bi gerçekki arabalar hızlı harbi hızlı ben şerefin arabasının gaz tepkisine hasta oldum çok dolu gidiyor:icon_tup: