51 lik boru iyidir bende orjinal kalınlıkta:(
Printable View
Kardeş msn kapalı görünüyordu o yüzden yazamadım istersen bugün deneriz sen yeterki gel ;)
Yanlız selçuk diyorki beni gsi geçmedi geçen varsa istediğiniz saatde deneriz diyor:icon_tup:
Biz denedik selçuk ile başkalarınıda çagırdım ama gelen olmadı bu yakada denemek isteyen olursa müraacat ben diğer yakada selçuk :) konu ile alakalı videoları birazdan yükler selçuk .
Saygılar.
harbiden ya sen orda burda denedik yok yanyana yürüdük fln demişsin sen benle ne zaman gerçek bi deneme yapabildin kardeşim ya ya 3 e atamadın yada 1.kornada gaza bastın heyecan yaptım pardon fln dedin arkamızdanda yok yanyanayız fln gibi bi yorumlarmı gelişiyo?allahtan o gece emre yanındaydıda ne olduğunu gördü neyse ben burdayım çok önemli bi işim çıkmadığı taktirde herzaman denerim bilgin olsun .
yo fark etmez selçukcum yine deneriz her zaman up 306 gti la da dendim emre de yazar onla kafa kafaya oluyoruz 24 kg benden fazlaydılar o gün ama 306 gti devrinde bastık.yine deneriz biz senle denediğimizdeded birbirimizi gecemedikki zaten düzgün denemeler olmadı.170 e kadar bastık en fazla nerdeyse orda da gecen olmadı devride sen ayarladın. gecsen ne olurki kardeşim:)benim umrumda olmaz istediğin zaman arıyabilirsin...ama selçuk sen benden daha heycanlısın evet ALLAH tan emre yanımızdaydi:)da gördü:) doğru öle sağlıklı bi deneme olmadı ama sen en vtec e geçiliyosun up la en de kafa kafaya bende up la kafa kafayayıım..sonuç biraz bakkal hesabı ama geçsen ne farkeder gecilsem ne fark eder:)selçuk.
ben gectimmi dedim abicim sana :)öle bi şey dememe imkan yok..yanlız bi üstteki selçuğa yazdığım yorumda yazdım bakkal hesabı yapmıştık senle söle böle diye..ben zevkine deniyorum inan abi ben yıllardır gazlıyorum artık öle eskisi gibi hırsta yapmıyorum:)selçukta gelir sende gelirsin abi deneriz geçer gecerim.farketmez:)evet yüklesinde videoları izliyelim..ben karşı yakaya gecemem abicim şartlar el vermiyo ama bu yakada denerim:)
edit:sabaha karşı 5 te dahil arasanız gelirim..
len ceco bana dediğin lafları hatırlıyon dimi kanka :D:):)