User Tag List

Sayfa 7/19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
350 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 106 gti YG & GLA

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende şu 51 lik borudan kurtulmuş olurum haftaya deneriz çaylar benden ama bilgin olsun
    51 lik boru iyidir bende orjinal kalınlıkta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    51 lik boru iyidir bende orjinal kalınlıkta
    Evet bu hafta yapalım bir organizasyon ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

ayhantogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bişeyler olursa beni de çağır abi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhantogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişeyler olursa beni de çağır abi...
    Paşam sende ne araç vardı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sınavlarımdan vakit kalmıyor maplerimi düzeltmeye haber vercem ben size araba hazır olunca kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınavlarımdan vakit kalmıyor maplerimi düzeltmeye haber vercem ben size araba hazır olunca kusura bakmayın
    kardeşim bugün deniyoruz istersen gelirsin Sınavlar bittiginde deneriz kısmetse
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bugün deniyoruz istersen gelirsin Sınavlar bittiginde deneriz kısmetse
    yaşar abi bi yazsaydın keşke.neyse abicim başka sefere msn den yazarsın abicim konuşuruz..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşar abi bi yazsaydın keşke.neyse abicim başka sefere msn den yazarsın abicim konuşuruz..
    Kardeş msn kapalı görünüyordu o yüzden yazamadım istersen bugün deneriz sen yeterki gel

Yanlız selçuk diyorki beni gsi geçmedi geçen varsa istediğiniz saatde deneriz diyor

Biz denedik selçuk ile başkalarınıda çagırdım ama gelen olmadı bu yakada denemek isteyen olursa müraacat ben diğer yakada selçuk konu ile alakalı videoları birazdan yükler selçuk .

Saygılar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden ya sen orda burda denedik yok yanyana yürüdük fln demişsin sen benle ne zaman gerçek bi deneme yapabildin kardeşim ya ya 3 e atamadın yada 1.kornada gaza bastın heyecan yaptım pardon fln dedin arkamızdanda yok yanyanayız fln gibi bi yorumlarmı gelişiyo?allahtan o gece emre yanındaydıda ne olduğunu gördü neyse ben burdayım çok önemli bi işim çıkmadığı taktirde herzaman denerim bilgin olsun .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş msn kapalı görünüyordu o yüzden yazamadım istersen bugün deneriz sen yeterki gel

Yanlız selçuk diyorki beni gsi geçmedi geçen varsa istediğiniz saatde deneriz diyor

Biz denedik selçuk ile başkalarınıda çagırdım ama gelen olmadı bu yakada denemek isteyen olursa müraacat ben diğer yakada selçuk konu ile alakalı videoları birazdan yükler selçuk .

Saygılar.
    yaşar abi seninde dediğin gibi aynı takımdayız anadolu şub. avrupa şub.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden ya sen orda burda denedik yok yanyana yürüdük fln demişsin sen benle ne zaman gerçek bi deneme yapabildin kardeşim ya ya 3 e atamadın yada 1.kornada gaza bastın heyecan yaptım pardon fln dedin arkamızdanda yok yanyanayız fln gibi bi yorumlarmı gelişiyo?allahtan o gece emre yanındaydıda ne olduğunu gördü neyse ben burdayım çok önemli bi işim çıkmadığı taktirde herzaman denerim bilgin olsun .
    yo fark etmez selçukcum yine deneriz her zaman up 306 gti la da dendim emre de yazar onla kafa kafaya oluyoruz 24 kg benden fazlaydılar o gün ama 306 gti devrinde bastık.yine deneriz biz senle denediğimizdeded birbirimizi gecemedikki zaten düzgün denemeler olmadı.170 e kadar bastık en fazla nerdeyse orda da gecen olmadı devride sen ayarladın. gecsen ne olurki kardeşimbenim umrumda olmaz istediğin zaman arıyabilirsin...ama selçuk sen benden daha heycanlısın evet ALLAH tan emre yanımızdaydida gördü doğru öle sağlıklı bi deneme olmadı ama sen en vtec e geçiliyosun up la en de kafa kafaya bende up la kafa kafayayıım..sonuç biraz bakkal hesabı ama geçsen ne farkeder gecilsem ne fark ederselçuk.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saygılar.
    ben gectimmi dedim abicim sana öle bi şey dememe imkan yok..yanlız bi üstteki selçuğa yazdığım yorumda yazdım bakkal hesabı yapmıştık senle söle böle diye..ben zevkine deniyorum inan abi ben yıllardır gazlıyorum artık öle eskisi gibi hırsta yapmıyorumselçukta gelir sende gelirsin abi deneriz geçer gecerim.farketmezevet yüklesinde videoları izliyelim..ben karşı yakaya gecemem abicim şartlar el vermiyo ama bu yakada denerim

edit:sabaha karşı 5 te dahil arasanız gelirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk her denemende sorun çıkıyo hareketlerıne bıraz dıkkat et ıbn liğin sonu yok olum banada aynı seylerı yapıosun bı gun heycandan ölüp gidicen

bu işlerde yenisin sanırım ? ...
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    len ceco bana dediğin lafları hatırlıyon dimi kanka
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    len ceco bana dediğin lafları hatırlıyon dimi kanka
    yaw göki hatırlatma kanka yaa, neyın peşindeymısım neden oyle bısey yapmısım anlamadım az cok cözmussundur benı götüboklu 106 nın hırsını nıye yaptıysak

onlar adına tekrar özürdilerimsenden

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw göki hatırlatma kanka yaa, neyın peşindeymısım neden oyle bısey yapmısım anlamadım az cok cözmussundur benı götüboklu 106 nın hırsını nıye yaptıysak

onlar adına tekrar özürdilerimsenden
    yok kanka ben o zaman unuttum gitti herşeyi, takılmam ben öle şeylere sadece maç başından kaldırdın bi ona kızmıştım o kadar
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yo fark etmez selçukcum yine deneriz her zaman up 306 gti la da dendim emre de yazar onla kafa kafaya oluyoruz 24 kg benden fazlaydılar o gün ama 306 gti devrinde bastık.yine deneriz biz senle denediğimizdeded birbirimizi gecemedikki zaten düzgün denemeler olmadı.170 e kadar bastık en fazla nerdeyse orda da gecen olmadı devride sen ayarladın. gecsen ne olurki kardeşimbenim umrumda olmaz istediğin zaman arıyabilirsin...ama selçuk sen benden daha heycanlısın evet ALLAH tan emre yanımızdaydida gördü doğru öle sağlıklı bi deneme olmadı ama sen en vtec e geçiliyosun up la en de kafa kafaya bende up la kafa kafayayıım..sonuç biraz bakkal hesabı ama geçsen ne farkeder gecilsem ne fark ederselçuk.
    öyle bakkal hesabıyla olmuyo bu işler telefon numaram 537-256-1907 ara konuşalım gel bu akşam deneyelim senin devrinde onun devrinde hiç fark etmez bak çok heyecanlandım şimdi bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk her denemende sorun çıkıyo hareketlerıne bıraz dıkkat et ıbn liğin sonu yok olum banada aynı seylerı yapıosun bı gun heycandan ölüp gidicen

bu işlerde yenisin sanırım ? ...
    yeniyim kankii clio kovalıyorum ben 1.5 dci ama yakalıyamıyorum rs çıktı aaaa aaaa aaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kanka ben o zaman unuttum gitti herşeyi, takılmam ben öle şeylere sadece maç başından kaldırdın bi ona kızmıştım o kadar
    bende o gun dugundeydım sen hadı gel deyınce mamı dayımdan rıca ettım gıt şu gökinin aklını al gel diye a.q 106 sı köprüyü geçince 3 bujıyı bırden patlatmış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)