Masallah Ikı Aracada ;)
Printable View
Masallah Ikı Aracada ;)
maşallah böyle güzel 2 aracıda izlemek çok iyi geldi.allah kaza bela vermesin maşallah 2 aracada..
masallah hpfye tam deneme olmamıs gerçi ama hemen hemen bellli daha ayar bitmedi sanırım 10 afr böyle ince ayarla ve daha ii pilotajla çok daha farklı bi deneme olucagını düşünüyorm tekrar masallah 2 aracada ama hpfye ayrı bi masallah....
Guzel deneme olmus.
Tebrikler...
Aracın üzerinde stoptech marka büyük fren kiti vardı fakat biz onu geçen hafta sattık.. yetmiyordu çunki.. yerine daha büyükleri spariş edildi ama daha gelmedi , şuan standart e46m3 frenleri var standart ile kalsa iyi balata bitti ikaz lambası yanıyor ve gerçekten frenler çok çok kötü..
şaka gibi hızlandığı için durmasıda harbiden şaka gibi oluyor bu durumda panik yapioruz :D
Maşallah İki Aracada Kazasız Belasız Sürüşler
Masallah gercektenya,41kere masallah :)
Hulk un proje linkini bulamadım varsa yazarmısınız sitede bulamadım var ise yapım aşamasını uygulamaları baştan aşağı incelemek isterim.
Herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim , ayrıca Ahmet ve Hilmi'ye ta Maltepeden kalkıp ,üşenmeyip geldikleri için teşekkür ederim , çok güzel keyifli bir gece oldu , aslında benim dün gece hulk ile denemek gibi bir niyetim yoktu , hem arabaya tam olarak alışmadım, hem frenlerin durumu vahim hemde 10 afr ile yürüyor , bu yüzden biz motorla deniycektik , hem antreman hemde aracın sağlığı ile ilgili fikrimiz olması açısından, fakat forumda garibanın konusunda Hilmi ile Mustafa yazışmış bunun üzerine onları da davet ettik ve kırmadılar , üşenmediler geldiler :) benim bir geçilme korkum yok , çünkü en hızlı benim vs diye bir iddam yok şahsen :)
Hulk u hem yan araçtan hemde sağ koltuktan deneyimlemiş biri olarak şu kadar diyebilirim ki cidden çok ciddi bir araç , ve müthiş bir plotaj war , içinde oturmak cidden çok ayrı bir keyifti soft cut ın ne kadar keyifli bişey olduğunu ilk kez yaşıyarak gördüm :) bizde 1 kez hard cut yaptığından o keyfi yaşıyamıyoruz saolsun Hilmi o zevki yaşattı , ve cidden Hilmi'nin vites atışına diyeceğim tak kelime yok , mükemmel :) baya bi alıştırma yapmam gerekicek açıkçası performans olarak ona yaklaşmam için :)
Bu benim 3. rolling im , aslında 2 ama 3 diyebilirim , dün gece mesela arabam son denemede daha ağır olduğu halde geçilmedim , bunda araca alışmam büyük etken çünkü Ahmet+Ben = 4 kişi faktörü wardı :) ama en keyifli denemede oydu Ahmet yanımda kesme bas bas bas bas geç şunu diyodu ama 275 de ki hız limitörünü unutmuş :) benim , 5 te 275 km de devir kesiciden önce hız limitörü devreye giriyor şu anda . Frenlerimiz geldiğinde bol bol antrenman yapıcaz inşallah .
Geceyi en güzel yapan şey , geçme geçilme hırsı olmayan , ne olursa olsun keyif almak için deneme yapan kişilerin olmasıydı , sadece miniksler değil bitik motoruna rağmen pilotajıyla geceye renk veren Mahmut abiyi de unutmamak lazım , iki tane azman arabanın arasında kaldı ama neyse :D
Herkeze kazasız belasız , sorunsuz günler :)
gece gece şenlik olmus masallah araclaraa :)
motor neydi peki..gürdüğüm kadarıyla K5 yada K6 sanırım?
Unutmadan söylüyeyim şansımıza yol cidden inanılmaz boştu , tabi videolarda bunu size acemiliğimizden dolayı fazla yansıtamadık :) asıl gazlamaları çekemedik ama artık bunu da acemiliğimize verin :)
Videolar kısada olsa araçların güçleri gerçekten muazzam. Maşallah her iki aracada. İşi gücü herşeyi ayarlayıp konyaya gidip hulk'u izlemek farz oldu :)
Maşallah her iki araca da. Güzel görüntüler.
Maşallah 2 aracada harika görüntüler :)
maşallah her iki araca da. çok güçlü ve çok hızlı araçlar ama noolur frenleri de ihmal etmeyin. allah kimseye kaza bela göstermesin....
ewet dunya gozu ıle HPF ye bındık masallah. araba muazzam tractıon control muazzam o sısteme hasta oldum :):) barıs ın cok cıddı antrenman yapması lazım araba en az 3-4 boy daha hızlı gıder. bız mustafa ıle canını aldık hakıkaten cok farklı gıdıyor. bırde turbo cıddı buyuk vıtes gecıslerınde ufakta olsa bır lag var o sorunda 72mm bıllet ıle gıderıldıgınde + 10 afr degerı 11.5 lara cekıldıgınde + 110 oktan map ypıldıgında sanırım bu aracı gecebılecek arac TR de zor bulunur masallah. sadece remap pılotaj ve turbo ıle bu arac 7-10 boy arası hızlanır... aracın 100-200 degerınden cok 200-270 degerı muazzam mutlaka olculmelı. nefessız gıttık hasta oldum. 6 vıtes 100km/h ta basıp 160 larda kı cekıs ıvmelenme muazzam. tork canavarı.
bu deneme esas bı deneme deıl eksıklerden sorna tekrar deneyecegız ınsallah ozaman sanırım fark baya olucak :):)
ben ozmn mahmut abı ıle gsxr1000 gsxr1300 gelırız hahaha
ama once frenlerı halletmek lazım kendımı hyundaı accent era da sandım bı an o ne tıtreme hahahaha
bu arada mahmut abı ye de tesekkurler muazzam soforluk muntazam gazlama
olum mustı az daha ölüyorduk he Allah korudu masallah. arka takımdan bısıler kopmusmus hahaha
barış kardeşim tbr. ederim seni.uzun süren uğraşlarının sonucunda çok değerli bir araç elde etmişsin.güle güle kazasız kullanman dileğiyle...
Masallah ;)
iki aracada maşallah.
Her iki araca da masallah.Modifiye listesi goz onune alindigin da beklenen olmus...Her iki aracta cok guzel gidiyor AMA daha hizli olmalari gerek yaz sonuna kadar :)
http://www.techturkey.com/forum/project_cars/11110-jdm_ek_k20a2_project.html
buradan takip edebilirsin;)
hilmi ve ahmet baya bi kilo vermişsiniz tebrikler iki aracada maşallah
Maşallah 2 Aracada Sağlam Gidiyolar :cool:
maşallah araçlara...
bu nasıl bir m3 dür maşallah ;)
masallah her iki aracada cok gusel denemeler olmus
acaba m3 deki kit 30.000 dolar civarlarındamı acaba yoksa ben mi yanlış araştırdım ???
maşallah 2 aracada....
dun gece bu ıkı aracı konusuyoduk bı arkadasımla sabah vıdeosunu gordum demek baska bı sey ısteseydım o olucaktı mınıks gıder demıstım yanlarından ama gercekten ıkı aracada masllah
m3ü çok beğendim bu işe en çok sevinen minikler oldu sanırım bol bol deniycek araba çıktı hayırlısıyla arabam çıkana kadar arabayı zormayın kankalar :D
araçlar farklı ama yarışanlar aynı bu iyilikte ve mütavazılıkta güzel bi sey:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
siz yanlış yerde gaz basıosunuz hazır pilot arkadaşımızda var forumda sabiha gökçende iniş kalkış pistinde bi boing 737 yada airbus a321 ile rolling yapma zamanı gelmiş...tebrikler...
Teşekkürler arkadaşlar
inşallah bundan sonra bol bol zevkli gazlamalar yaparız
eee nede olsa ben denicek araba bulamıyorum
Barış ile kimse denemez :D
biz ikimiz sürekli deneriz :)