m3ü çok beğendim bu işe en çok sevinen minikler oldu sanırım bol bol deniycek araba çıktı hayırlısıyla arabam çıkana kadar arabayı zormayın kankalar :D
Printable View
m3ü çok beğendim bu işe en çok sevinen minikler oldu sanırım bol bol deniycek araba çıktı hayırlısıyla arabam çıkana kadar arabayı zormayın kankalar :D
araçlar farklı ama yarışanlar aynı bu iyilikte ve mütavazılıkta güzel bi sey:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
siz yanlış yerde gaz basıosunuz hazır pilot arkadaşımızda var forumda sabiha gökçende iniş kalkış pistinde bi boing 737 yada airbus a321 ile rolling yapma zamanı gelmiş...tebrikler...
Teşekkürler arkadaşlar
inşallah bundan sonra bol bol zevkli gazlamalar yaparız
eee nede olsa ben denicek araba bulamıyorum
Barış ile kimse denemez :D
biz ikimiz sürekli deneriz :)
maşallah iki araçdada emek büyük ikiside cok iyiler m3 de mükemmel olmş
m3 e maşallah kocaman...
böle arabalar olsun arabamıza harcadğımız paralara deysın dişimize göre arabalar olsun benzınlerimi heba olmasın...
Amin.amin.amin.
Dostum miniks bir kez daha ne kadar yuce gonullu olduklarini gosterdiler. Hulk'a da HPF'yede 1000lerce kez maasallah , Allah nazarlardan korusun insallah.
Iki tarafada tebrikler :)
Daha guzel videolar bekliyoruz ...
Masallah Cok Guzel Goruntuler . 2aracada kazasız belasız gazlamalar:)
maşallah iki aracada ..
maaşalllah iki araca ikiside çok istikrarlı:)
iki aracada maşallah, HPF M5 olsa v10 ne olurdu acaba merak ettım:)
tr de böyle dolu bmw ler görmek çok güel gerçekten artık standartlar aşılmış ve mükemmel olmuş ama videoyu izlerken ben bile korktum o fren sistemi ile araç şu anda ciddi tehlike :(
Hulka yorum yapmıyorum bu arada yine moralmen alt üst oldum :D
maşallah her iki aracada kazasız belasız
Maşaallah ikisinede mükemmel:)
Herkeze iyi dilekleri icin tekrardan tesekkurler , ins kazasiz belasiz bol denemeli bi yaz olur hepimiz icin :)