aahhaha sorry :D kangoR mı x5 3.0d mi :D
specleri yaziim x5 in 218hp 2200kg civarı + 2 kişi kango 140hp ağırlığını hatırlamıom :D 2 kişi :D
Printable View
aahhaha sorry :D kangoR mı x5 3.0d mi :D
specleri yaziim x5 in 218hp 2200kg civarı + 2 kişi kango 140hp ağırlığını hatırlamıom :D 2 kişi :D
Kokoreçci Şükrü :icon_tup:
160 a kadar kangors daha sonra x5 gelmiştir heralde:D
Sizdende Allah razı olsun tşk.ler :)
Valla geçmek geçilmek bu kadar muhim olmasa keşke herkez için siz güzelce örneklediniz :)
Umarım sizinde denemek istediğiniz diğer araçlar çıkar sizle denerler şu güzel video ve arkasından olan muhabbetinizden sonra.Geçilince arabaları yürümüyor mu sanıyorlar el elden üstündür yada emek daha fazladır yada eksikler görülür hiç olmadı çıkar çooooooook büyük zevk alınır :) Artık roller normale olması gerekene dönmeye başladı cidden DENEME amaçlı oluyor sanırım :) Bu olay Type-R larla başladı Mami abi ile devam etti ve size sürüyor bunuda görmek çok güzel :icon_tup:
Allah aracınıza size zeval vermesin.Nice sizin gibi sağlam araçların videolarına keyifli muhabbetlerine :)
selvilerde pilav üstü kokoreç favorimdir
eskiden çorbaları cok iyiydi şimdi bozdular hayatta orda çorba içmem sanki su içiyorum okadar kötü eskiden ustası cok iyiydi lezzet vardı artık yok
kelle si iyidir
ciger ilk çıktıgında muazzamdır yada ısıttırın cok daha güsle oluyor
Bir çakallık ögreteyim
hem kokoreç hem ciger severler oraya gittiginizde az kokoreç az ciger diyin porsiyon cok cok iyi geliyor ikisinden de yarımdan fazla yiyorsunuz ama yarım parası ödüyorsunuz
benim oraya hala borcum olabilir bu arada eskiden içerken her sabah ordaydım
barış beraber oatarafa gidince ugrayalım gercekten güseldir ama çorba içmek yok sadece mercimek içicez :)
hahhahahahahaha barış tertibat full bendee kızıltoprak taki evin bahcesine güsel bir yer yapıyorum şimdi çardak gibi
oraya yerleştiricem güsel bir mangal
sonra gelsin Rib eye lar porterhouse lar :)
moruk şu dry aging yapabilicegimiz bir makine bulmamız lazım
Dükkan direk satıyo aslında dry aged ama fiyatlar biraz yüksek
Bu arada 10 ila 28 gün arası sürüyo dry aging ve dwmlı kontrol altında tutmak gerekiyo nem ve ısıyı , http://www.lifespy.com/2007/how-to-dry-age-steak/ burda anlatmış eleman ama ciddi zor yani