bılmıorumkı...:icon_wack :rolleyes:
Printable View
ankaranın hit olmuş bütünleşmiş araçları.E30 lar subi ler :D
e30 ve subi cennetı ankara ztn ama turbonunda modasını başlatan yer denılebilir;)
biz zaten onu görmek için bekledik can yaksın yakmasın hiç fark etmezdi herhalde kalksa bile gecilse bile biz sevincektik çünkü türkiyede ilk defa böle bişi olucaktı sky lambo suby HGT gibi ama kalkmadı keşke orda gercekler sölenseydi önceden bu kadar büyümüycekti ama olsun seneye daha güzel olur:cool:
ney istanbul imzalı oluyo ?
ankarada 88 tane senelerdir bu işi yapan adam var. bi tanesi de istanbulda olsun sorun degil :)
R34 ü incelemiş birisi olarak süper buluyorum kuyruklu yıldız gibi 100 yılda bi gelirdi başıma böle bişe :D gerçekten mükemmeldi... suby35 snn araç karşıyakada mı...sahildeyken en son gördüğümde yanlış hatırlamıosam hayabusayla yürüyodun :D
ksk ye arkdasların yanınagelıyorum aradabır. ama su sıralar cıkartamıyoruz arabaları.ortam tehlıkelı baglandı baglancak:(
hayabusa deıldı. 600 cc lıktı:)
Walla TR'de skyline'ın tadını adam gibi herhalde sadece onur ( suby35) ve ben çıkardık...:)
Çok fazla ayıramıyordu yanlız...polemik yaratıldığı kadar dolu bir araba deildi, onur kafa kafaya gidiyordu..bende de td04 kodlu saç kurutma makinası vardı o zaman, yine de çok traşlanmadık....:D
Ama Allahı var, muhteşem bir araba idi..Aşık olduk resmen..
ya MRT siyah imprezaysa eer o araba artık yok die biliyorum ben.. kaza yapmış diolar.. ayrıca dükkanlarımız da aynı caddede ama araba yok artık ordada..