masallah cok iyi;) k7 ye boyle tutunmak ciddi zor is tebrikler.
Printable View
masallah cok iyi;) k7 ye boyle tutunmak ciddi zor is tebrikler.
Sagolasın korhan abi
herkese çok çok teşekkürler
İşinize karışmak gibi olmasın lakin bir sualim olacak,Hilmi sen şimdi gazladıkdan sonra mutlaka durmuşsundur ileride bir yerlerde motorcuya sordunmu neden gaz kestigini ?
maasallah hilmi, 2 teker sıkı bı cıhazla boyle yürümek basit bişey deil...
gerçekten sert bi makına HULK ;)
bide gazladığı kişi lazrail miniklerin çok yakın arkadaşı kardeşim dediği birisi oldugu için geçtim geçildim yada neden gazı bıraktın muhabbeti yok, sürekli gazladıkları birisi
Yaşar abi motorcu arkadaş motorcu degil yaw :)
bizim kendi grubumuzdan yakın ve samimi arkadaşım
sürekli onunla gazlıyorum zaten ben bişiler yapıyorum gazlıyoruz o bişiler yapıo gazlıyoruz
benim top speed im 286 oldugu için oralarda bırakıyoruz birde unutmamak lazım burda cıktıgım sürat 270 ama motor 275 falan yapmıştır da cogu motora binen ve anlayan arkadaşlar bilirlerki suzukilerin hepsinde 100 kmh da 10 kmh kadran fazla gösterir gücenlik den dolayı suzuki fabrikadan hatalıdır kadranlar
yani motor kadranında 299 gördügü için bırakması cok normal degilmi :)
hulk cok iyi tutunmuş maşallah:icon_tup:
tekrardan maşallahh
bence hulk tek kisi olsa kafa kafaya cikardi:rolleyes:
yok yaw cok farketmiyor sadece 270 degil 250 gibi yaklaşıyorum bu sefer onu da denedik ama önüne gecemedim
bide sizin yeni kasa busayla bi video çeksenizde doya doya bide onu izlesek neler olur çok merak ediyorum.
araba ciddi hızlanmış maşşallah nazar değmesin kazasız belasız kullanın..
yinede 41 kere masallah boyle giden gormedim daha:icon_tup:
maşallah diyelim gerçekten çok sağlam makina severek izliyoruz..
benim kafama takılan tek soru msupra ile denemelerde ne olur yada denendimi..?
Aynen öle 710 whp HPF m3 ü gecemiyorum msupra falan daha extreme araclar eski hali olsa bir nebze dicem de şimdi ismail abi cok şeyler yaptı bambaşka bir Msupra izlicez inşallah bu yıl
Fatih gsxr1000 i sefer kullanıyor motor 190 kg
hayabusayı ahmet (115 kg) motor 243 kg
gsxr 2 de haydar 3 te basıolar 160 170 gibi hayabusa öne geciyor 3 4 motor boyu önde ilerliyor
aynı viteste basarlarsa gsxr kafa cıakrtamıyor
benim hayabusa ile videom var sefer kullanıyor hayabusayı beni cok geciyor :)
ama benim kendi busamı ahmete verip bir deneme yapıcam onu baya gecerim :)