|
|
#1 | |||
![]() |
hazır muştudan eke yi gasp etmişken boş durmiyim dedim
![]() tamamiyle dosthane bir şekilde olgar (ceaser) arkadaşımıza saplamış bulunmaktayım ve bu mutlu videoyu sizinle paylaşmadan yapamayacağım. iyi seyirler ![]() ne mutlu ki bize eke de bir typer kadar gidiyo ![]() http://www.streetfire.net/video/stoc...bo_2010159.htm http://www.streetfire.net/video/stoc...-2_2010160.htm http://www.streetfire.net/video/boy-boyy_2010161.htm __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa Son Düzenleyen Eray Yümsel; 12-05-2010 22:31. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hanı olm nerede video
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
hauhauhua olum şu videodan sonra kesinlikle boşa uğraştığımızı anladım ali bi tayyar ne uğraşıp duruyosun dedim kendi kendime
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ohooo yeni moda bu bilmiyonmu videolar aktif olmadan 2 saat önce konuyu açıp geyik yapıyoz
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
olum çok hızlı gitmişler göremiyon videoda
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
mustu adını tayyar olarak deiştirsen olmamı :9
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
adi eray ağır gelmiş arabama
ben kullansaydım çok farklı olurdu
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
auhuadhuashda 0.5barda bukadar anca typer kadar gidiyo
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Eray'ın müthiş itiş gücü ile araba +50hp alıyor geçiyor
![]() Eray nos gibi adamsın valla |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
bi insan e30a bu kadar yakışabilir ya
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sibob lastiklerim mantara bağlamış ağa ondan böle ağır kaldık
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ahahahah eyw kankalar drift videolarıda var da koyarsam muştu kalp krizi geçirir
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Kilo almış minik kuş
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
olm bana yolladıgın videoyu koysana mustudan mı çekiniyosun ayıp ya
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
eke ayarsızmı yaw
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yok 0.5 barda bukadar gidiyo
280hp falandır e sonuçta 335i de 306hp aağar biraz ama öyle bi motor yapmıski adamlar o farkı hissetirmiyo
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: memur isi teg
|
hmm peki neden 0.5
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|