sen msn e gel formülü veriyorum :hehe:
Printable View
eray nosmu bastınn :D
yok be nosmu ? :D nos ne ararla bazarda :hehe:
ALLAH senin cezanı vermesin surat ifadesine bak puhahahaha sana gecen diyodum iştebu:D:D:D
eke su an baya kısık bildiğim kadarıyla sorunları vardı boost la vesgate le ilgili..devam ediyomu...
:hehe: muştu bıyık bırakmış. Eke yi satıp tayyar alacak belli hal tavır onu gösteriyor.
maşallah eke ye 0.5 barda bile affetmiyor ...
hauhau sağolasın gülüm arabayı bitirde bi deneyelim :D
maşallah ekeye :cool:
eke nin bu ara baya bi fırın ekmek yimesi lazım formdan düştü :D
abi çok iyi yürümüş :D
Oha Mustu hala boyamadinmi o camurlugu :D
e30 + ekeray kombinasyonu harika olmuş . Tam yaralı stayla spec :)
Eray yöri git lan işine gelen videoları koydun 10 tane video vardı 3 tane koymuşun:D. Al sana en sağlıklısı 2. vitesde yürümeye başladığımız video.
335 2 kişiyken EKE 1 kişiyken ve 3. vitesde kalktığımızda anca kafa kafaya gidiyoruz geçtiklerinde benden önce bastın sen:D
http://www.facebook.com/video/video....79061892&saved
http://www.youtube.com/watch?v=UqzTsG7PM4Y
Dipnot: 335 geçen kpro type-r lar nerdeyse birde onlarla deneyelim nasıl geçiyorlarmış çok merak ettim. EKE kprolu typerdan 0,5 bardayken daha iyi yürüyor.
ahuah olgar bu ne birader :D burda eray vites kaçırmış bide basınç kaçırmış 0,3 basıyomuş :D :D
şaka bir yanada teke tek sağlıklı bir denemede şuanki haliyle kafa burun giderler bi üstünlük olmaz yani ;)
ama araba garip bi şekilde eskisi gibi yürümüyor nedeni ise eskidende bu basınçlarda olmama rağmen turbomun ufak olması sanırım şimdiki turbomuz 2876 - 86 AR biraz büyük kaçtığından basınç istiyor 0,5 yetmiyor ;)
Muştu kardeşim aracın çok güzel gidiyor ben çok beğendim allah nazarlardan saklasın. Deneyelim senle sağlıklı bi şekilde biz genelde t*şak yaptık hep yani sağlıklı denemeler olmadı. Ama 2. vitesde kalktığımızda ben yarım boy önde olurum 3. vitesde kalktığımızda kafa kafaya oluruz diğe düşünüyorum bende. (Tabii sen hala 0,5 basarsan :) )Ama denemekte fayda var biz o gün çok eğlendik çok güldük.