aeuheuahuauhaha :hehe:
Printable View
benim gibi e30 fanatiği birisini sevindirdiğiniz için teşekkürler :D
maşallah iyi yürümüş e30 turbo : ) benim e36 ile deneyelim geçebilir benide :D
beni bu güne kadar ne cabrio m3 arkasına aldı nede coupe .en yakın KAN88le gittim ondada birbirimize tutunduk.Buraya kimsenin bilmediği 2 tane m3 videosudaha eklerdm ama söz verdim eklemiyorum. en yakın eczacı murat abiyle kan88 le gittim ,dierleri minimum 5 boy geçtim.. varmı ötesi ..bende SKN varken geçiodm.. stock egzostsuz m5 de istedim eraydan denemek için getirmedi..İlla chipli egzostlu var dedi ne yapalım.Getirseydi onunlada denicektim geçerim geçilirim bilemem..Ben zamanında cupraları geçiyordum bütün cupralarıda bi gece çağırdım gelmedi.He şimdi hızlandı cupralar falan bilemem..Ben sattığımda cupra geçiyordum ama :) Sonuç olarak m3 e geçilmedim daha çok geçtim.Varmı beni geçen m3 zamanında koyun izleyeyim.. KAN88 koyarsanız kafa kafaya gittiğimizi ıspatlayan bir sürü video eklerm başka varsa koyun.
Bursaya sattığımda ayarlarını kısarak yollamıştık. istanbula geldiğinde tekrar kullandım SKN yi minimum 6-7 boy yavaşlamış.Burada bi video var ben denemedim sattığım arkadaş denemiş Bursada,vites geçişleri bile hızlı değil. vtec altı basıyorlar hemde
http://www.streetfire.net/video/skn-...35i_743452.htm
bende typara gecilmedim hebsi arkamda kaldı varsa ekleyin
yanında olabilirim :P:P benden tam destek murat abi :)
megane turboyken nerdeydiniz?
Benide hiçbir 911T-gallardo-murcialago ve daha onemli veyron gecemedi varsa koyun video seyredelim :) :) :)
abi sen sürekli abinle birlikte olduğun için karıştırabilio olabilirsin.ben o geceden bi kaç kişiyede sordum öyle yazdım emin olmak için..Aramızda güven sorunu olmaz, hepsi güzel bi hatıra olarak kaldı maçta 17-17 bitti zaten :) Şu anda SKN eski haline gelemez ,sonuçta senin araç güzel bi kıstas bizim için..denersen 335 le zevkli olr
Videolar bölümünde SKN nin yeni halinle 335i denemesi var. Eğer üzerinden bişi sökülmediyse, eksiği yoksa referans olur sanırım. Birde nenemin daşakları olsa bilmemkimin busu olsaları, birde "di'li geçmiş" zamanları bırakırsak... Ortda 2 adet BMW var ben denemek istiorum diyen; karşısına gene M3 çıkarılıo yürüsün die. Çok komik yaaa...
Tayyar denizinde yürücek araç bulunmuo ortaya ben denicem dendimi.