tamam sensin ya :D
Printable View
5 denemedının 3 ünde geçildin gazı ayarlamadıgın için ancak o geçildiklerini saymadın dimi neden çünkü gaz kelebeğini ayarlayamadın sağlıklı deneme olmadı :D ozaman sus abi sus ya dostça denedık aradan gelip kızıştırma ortalığı ben yazmışım ztn oraya bazı denemelerde m3 2 boy öne cıktı diye ne diyim daha :D
murat abi yanlıs anlama hepbu karıştırıyo ortalığı :D
typer'i 2004 de sıfır alıp 2 yıl kullanmıştım.çok sevdiğim değer verdiğim arabamdı.
ama typeri unutmak için hpf kitine ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum:D:D
ayrıca hpf kiti uygulamak ve devamında kullanabilmek ciddi bir mali güç gerektiriyor.umarım birgün o istikrarlı kazancı yakalarım.
eray cuprada ıdman yapcam sımdı gaz kelebegı ayarları, kıtap yayınlıyıcam, eke 335 denerken 335de gaz kelbegı muhabbetı yok burda 335 m3 denerken gaz kelbegı elektronıc:))))))
hıc sorun degıl burda mılletı kandırmak sorun degıl ben cem azız abı ıkı kere onumden gectıler gaz kesmeden 220gıbı hızlara cıktılar gozumle gordugume ınanırım benı baglamaz fn2de aynı *** yaptınız koydugunuz vıdeoda bıle ben ondeyım:D:D vıdeoları koyduk kımse sesını cıkarmadı neden acaba! ben gordugumu savunurum vıdeo yokknde ne dedıysem o zaten 335 sahıbı dedı orda sen 335 gecıyodu dedıgınde:) opette ındıgımızde bı kere yanına geldım dedı ruzgar kanalından:D:D 335 sahıbı dedı konustuklarımız kafamın ıcınde eray
yaw farketmez biz onuda denedik bro :D zaten birçok denemede geç bastık biz dün :D
giderken video çekebilmek için bas çek yaptık
dönüşte m3 le bir kez deneyebildik ufaktan bi hararetim çıktı :D ordada mesela geç bastık arkadan gelip geçtik :)
olgarlada denerken ama benim için farketmez 1 boy geriden bas diyin basarım canınız sağolsun arabamı değerli arkadaşlık mı bro köpeen olsun eke30 :)
sen varya sen!!!fenasın walla hll..mmustu
ıkı arabada ıı, 335 duz olsa gecer m3 egsoz yazılım olmasa 335 gecer yıne, su halde m3 gecıyo,