spec belırt gardasss:D headers fıltre egzos kpro mu?? o halde gecemez dıe dusundum bende:D
Printable View
yaw ben şunu anlamıom stok 335le stok typer niye denenmiyo ? :D
erdem biliosun skn nin specleri işte babali.
ben videoya yazmıştım diğer bilmeyen arkadaşlar için.
ha birde şu mükemmel parçayıda yaziymde muho biraz daha gülsün :)
torque damper :D bide ondan vardı :D
Ben kendi aracımı en çok SKN ile denediğim için gerek Injen gerek Gruppe-M veya orjinal jant ile enkei rpf01 ve coilover sonrası ne kadar farkettiğini biliyorum..
SKN şimdi en iyi yürüdüğü halinde üzerinde enkei ve xyz coilover varken fakat zinciri uzunken Eczacının M3 ü ile standart halinde aynı gidiyordu..
Bu akşam denediğimiz aynı M3 ün üzerinde komple Kreis-sieg egzoz ve yazılım vardı..
Araba 4-5 boy hızlansın veya 2 boy hızlansın sonuçta hızlanmış..
Ve 3.35 ile 2 ye 2 denemelerinde aynı gidiyorlar hadi senin hatırın için teke tektede 2 boy geçildi farzedelim..
Yani sonuç olarak bu 3.35 SKN kadar gidiyorda..
SKN nin Bursaya gittiği enkei jantları olmadan coiloverları olmadan ki 2 boy farkettiğini biz kendimiz Muharremle gördük ve Muharrem biz arabayı kısıp gönderdik demesine rağmen nasıl vtec altı basıp orda 3.35 geçiyorsunuz ben bunun muhakemesini yapamadım bi açıklarmısın bana ?
kanka sizin o rüyanız şu ansiklopedide bile yer almıyo hangi kafayla görüyonuz o rüyaları anlamıyorumki :hehe:
http://www.asksiteleri.net/wp-conten...0/04/tabir.jpg
k.vadisini izliorm . yazcam bişeler ,eray al 2 ye :D
Araç sahibi erken spoollamayı çözerse o m3 kafa çıkartamazdı diye düşünüyorum :)
Alışma sürecidir, olur. Güzel denemeler, maşallah.