benım burda denedıgım beyınlı 286lık m3 270de dewır kesıcye gırıodu:S bıde kısada mı varmıs:D
Printable View
yılda 1 tane typer yürür onla 10 tane video çekilir ve ömür boyu o videolar yayınlanır :hehe: la sıkılmadınızmı artık :D
yok bn typeların viteslerinden bahsediyorum yaw 5 diye.
walla ordaki m3leri bilemem... bi arkadaşımda 97 model m3 var idda ediyorum chipli 328 ile geçerim..
m3 var m3 var hakikatten.. typer 275hp ile güzel yürür ama kanlı canlı derdi olmayan 321hp m3 te yabana atılmamalı bence oyarız moyarız derken şaka yapabilir :)
dogru soluosun.. m3ler bakımı zor makıneler bılmeyenı cok.. ben m3lerle denıcegım zmn kendı aranızda deneyın en hızlınız ıle denıcem derdım;) benı gecen 1 m3 oldu bugune kdr ve gordugum en duzgun m3tu.. 33bın kmde coupe duz vıtes e46.. 2ye 2 250de yanıma gelıop cıkıodu one.. ben kımsenın hakkını yemedım her zmn denedıgımız yerı 210 220 gıbı bıtırıoduk hıc tamponuma bıle yaklasamadı ama uzuna cıkalım gecte rahatla dedım sahıbıne ve sadece uzundakı vıdeoları yayınladım.. o aracın hakkı bana gecılmek deıldı cunku.
http://www.youtube.com/watch?v=ew2JuM3OmZI
http://www.youtube.com/watch?v=pLUe3MyDNj4
yeni ekledim bu videoları aktif olur az snra.. eski TAR plaka yani KOR m3 le kafa kafaya giden araba. arabam eczacı muratla denediğimki halinden 2-3 boy yavaştı ..
gecenin hit konusu belli oldu bir m3 & typer tartışması daha:)
benım merak ettıgım seyde erayın dedıgı bı m3 u gecersek typerla eray napar?
Stock TypeR ile stock M3 gecilebiliyor mu?
TypeR +75hp olsun, M3 stock olsun ne güzel dünya :)
Sıkılmadınız mı su bos muhabbetlerden?
m3un potansıyelını kımse kucumsemıyor..ama m3 zor araba,2 dırek gectıgım cıplı egzoslu e46smg m3 var cabrıo.. vıdeo koydum mu hyr. cunku gerek yok sıkıntılı. ama bı m3 bı typerı 2 dırek gecemez typer ole sıkıntılı bı arac deıl. bu muhabetlerde ondan kaynaklanıyor m3e bınen yorungeye oturmus sanıo kendısını:D turbo bı m3cslım olsun cok ısterım mesela:D
typerı m3 geçmek için +75 hp yüklemeye gerek yok
o işi + 35-40 hp ilede yapıyor.
reşit nerdesin:)
yeni video eklendi efsanenin videosu :hehe:
3.25 mi :)
asıl sen naptın hoca ya ?
vti ile denenebilir ama.
muharremde vardı sanırım bi vti.
ben 3.28 ini geçmiştim demek 3.25 ler daha hızlı :)
sende iice öldrümedinmieray :)
onu bunu bırakında efsaneyi kesin ya :D
http://www.youtube.com/watch?v=OVWUc9wE0wQ
ne type-r mış be
wow
eke yıne ıs basında eray kankam ele gecırdı makınayıı :D
n'ldu ya uyudumu herkes,ne guzel heycanli heycanli okuyoduk:D
yok benimde kafa iyi,okuyodum guluodum vs down oldum bianda hahahahahahaahah,hadilan birileri bisey yazsin :D mhauhaahaahh
pauhahahahhahaha bırazdan sızıcam benn az kaldıı :D
ya ne adamsınız olum kaç sayfa olmuş insan bi EKE ye maşallah der :hehe:
Eke ye maşallah :D
masallah hepsine :D
Bir Type R kullanıcısı olarak ilk işim s2000 almak sonrada e46 M3 almakdır :)
selcuk ayıptır be 10 kere denedim atasehirde konu actım ustune basa basa söledik specleride belirttik halen inkar ediyosnuz ya
ben sknin gectigi e46ları videoları inkar ediyormuyum kardesim??
ben 286lık m3üm ile kprolu rbc egzost vs vs typarı gecmedimmi 7-8 boy olmadımı herkes görmedimi?
ya bir şey soracağım, m3 sahipleri neden type r geçmeye bu kadar meraklı ? m3ten 2 silindir fazlası 70-75 beygir fazlası olan araçları geçen m3leri görsek biraz :)