Ne kadar büyük düz boru o kadar beygir :)
Printable View
Ne kadar büyük düz boru o kadar beygir :)
beklıoruz vıdeoları... hep oralar olmuo toplayın typerları bıde anadolu turuna cıkın mısafırım olun
can maşallah aracın iyi çıktı şanslıymışın
dün akşam çıktık bizde denemek için alican ve sende gelicektin sanırım ama yagmura yakalandık, bahçeşehirden geri döndük, bugün olucak bi hareket bizim yakada haberleşelim buluşalım yine...
tamam abı bız dun ıkıtellıden donduk gelıoduk tamer abım aradı donun dıe donduk bgn yıne hbrlesırız
sorma yaa tam bindim araca atıştırıodu gitmiyim dedim can gidelim gidelim dedi mc e gittik yoktrunz tam eve geliodm tamer abi aradı ayıp olmasn geliyim dedim :) tam mahmutbeye sapıcam hızlandı iice yağmur tamer abi dönün dedi döndük walla =) olsn deneme her zmn olr sorn deil o =)
bu gün buluşuruz sohbet muhabbet eğlencemizi yaparız Tamer abiden kurtuluşum yok ztn biliyorum AL 2 ye:D
al 2ye kaldı çocugun adı sorma yaa;), kanka yanyana gittik yanyana muhabbeti var şimdilerde aramızda birimiz diğerini 2 boy bile geçse kimse kabul etmiyor:beuj: fena çirkefleştik hep yanyana:D şaka tabi maksat geyik olsun..:icon_tup:
tabı abı yaa cok zewklı oluyo sızınle muhabbette gzl :)
siz araçları denerken yiğit yanımda aracı 1 ve 2 de kesiciye soktu hala kulağım çınlıyor
ah SKN ah :(
aahhh yusuf aaahh:)
SKN ye laf yok ztn Muharrem ii jokeylik yapıoduy ona araç 10 numaraydı hastasıyım walla muharreem bilio =)sınıf atlamış bi typerdı :D
zy typer ı bu aksam vtc typer ile bir denesenize ondada k-pro var ayarıda guzel...
neyin peşindesinz bizi başkalarıyla karıştırmayın araç yeni alındı ilk defa sürdüğümüz bi araç tanımıorm aracı etmiorz ölesine yiğitle zevkine denedik kimsede başlığa kpro yazıo yanına ayarsız yazmaz kpro var geçtim işte der;) vtc siyah olanı diosan biliorm oda burda oturuo aracı çok güzel gidio ;)
arkadasım bi sakin ol:)
biseyin pesinde oldugumuz yok sizin maksadınız aracınızı gormek değil mi? DBS su an sacma sapan yuruyor onunla yapılacak bir denemede aracınızın nasıl gittiğini gormeniz pek mumkun değil o yuzden dedim vtc ile denerseniz kendi aracınızında nasıl gittiğini tam anlamıyla gormus olursunuz
benim ki sadece bir oneriydi:)
Hayırlı olsun aracınız maşallah .. yiğit kesici hala 2000'de mi :D
:D:D yaa anladın sen beni hani başka yerlere çekiolar konuyu snçta yeni alındı ağırlık atılmadı stpne üzerinde ayar yapılmadı :D aldğmz gibi deneyelim nasl gidio görelim dedik vtc ile denersek acı olur.. ama tabiki deneriz nolcak