yada janttan bıraz kessek ıcerısınden gızlı tuning ;)
Printable View
sen ıntake ı degıstırmeye basladın bak usta ben bırda bır sey aramıyorum ama ınsanlar rbc ıle 15 hp cai ıle 10 hp egzantrık ıle 30 hp alınıyo sanıyo sadece jant ıle coılover ıle bır araba 2 boy hızlanmaz ben sana onu soyluyorum hızlanıyorsada helal olsun abıcım benım arabamda o dedılerın olmuyo
bak güzel kardeşim.. aktarma ne kadar hafifse araba o kadar rahat çevirir.. mesela en fazla ön 2 janttan 6 kg atıyorsun ama aktarmada çok fark eder .mesela sen arabanın oem krank-kol değiş hafif krank ve kol tak 2sinide tart atıorm 5 kg fark olsn ama bi gazla hafif kranklı kollu arabayı ne yapıyor görürsün..
krank gucunde değisen bisey olacagını sanmıyorum ancak yere verilen gucde bir artıs olması muhtemel
onun dısında dbs ile stock jantlarla dynoya cıktık 51 hp gibi bir kayıp soz konusuydu daha sonra 6.5 kg lık jantlarla cıktık 53 hp kayıp cıktı bu nasıl bi celiskidir anlayamadım:D
her arabadada jant fark etmez co kgucluysen egerkı bı farkı olmaz, turbo arabalrda mısal typerda fark edıyo, denedık gorduk, 2de daha guclu dondurdugu ıcın devrı fark olmuyo cok ama ust vıteslerde devır daha agır oldugu ıcın hafıf jant cok etkısı olur,
ben mugen mf10 taktım araba egzantık varmıs gıbı devır dondu onun ıcın sıze bılgı vermek ıstedık muharemlede denedık orjınal jantlada denedık mf10 jantlada farkı soyluyoruz yok dıyosanız bısye daha demeye gerek yok bıldıgınız gıbı devam,
bir kankam olsun k-prosu olsun
heryerde ondan bahsedeyim
şanım şöhretim olsun:D:D:D
konu dısı olmasında pekı aem le s300 hangisi iyidir.daha gelmedi ama ben vtec e aem 30 1060 aldım ıyımı yaptım kotumu.
sadece kpro farkımı bu kadar ?
rbc , hafif jant , dc-ssr headers farkı yok yani burada ..
vay anasını diyorum .
Seko bu işler sana göre değil, sen Type-R ı sat, MeganeRS diyip duruyosun git RS al o araçlardan cacıkda olmuyor zaten :) bulaşanda olmaz.. :D
yarın enkeileri takıyorum farkı anlatırım orjinalden sonra..
bu arada ben kprosuz ıle kpoluyu DELIODUM:D oldu mu:D o zmn ayar ıı deıldı belkı belkı suren suremıodu ama delıodum;) 3 sene once oluodu bu olaylar,zmn kımse bu kdr bılmıodu ayarı kayarı.. 243 hp dyno cıktısı ıle geldı o arac ızmıre sonra ne oldu ne bıttı ben bılmem.. cokta guzel gectım rahatladı mı herkes:D arabam ıstanbula gelınce bende gelıcem,dc headers,60lıkegzos,caı kpro ıle benım aracım kprosuz ıken ALLAH askına bu kdr gecsenıze:D muharrem kpro farkı demıssın bı gecınde nasıl oluo gorelım.. kpro ıle kprosuz gecılır 4 5 boy ben gecerım o gecer bu gecer ama herkes gecemez;) ılla bole mı yazayım ne gerek vardı:D kpronun ayarı ıyı olmazsa 5 sonu essege doner araba... suan ıyı yapılıodur ayar 5 boy gecersın beyınsızı ama bu kdr gecemezsın
arkadaşlar bende de eg kasada k 20 swap var k pro yu kim daha iyi ayarlıyor