|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
1 ay önceki denememizdir
kemal kardeşim eksiklerini görmesi açısından yapılmış bir denemedir bu denemede 0.9 barın üzerine çıkmadım benim en düşük basıncım ve kemalin de en düşük basıncında denedik kemal eksiklerini gördü hala daha o eksiklerini gidermiş degil bu yüzden ona çok kızıyorum ![]() 1 aydır videoları koymuyordum kemal bugun face e koydugu için bende derledim 4 denemenin de videosunu koyuyorum başka birisi faceden alıntı yapıp buraya koymasın diye önce ben koyuyorum iyi seyirler... Modlardan bir ricam eger bir rencide dici mesaj görürseniz lütfen mesajı anında editleyin Teşekkürler... http://www.youtube.com/watch?v=N_b6Fepl1B8 __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: astra h , L0 GSXR1000 , '06 CBR 1000RR , '11 CBR 1000RR
|
hulk 0.9bardan 1.35 e cıkınca evrim geçirmiş gibi geldi bana : )
__________________________________ Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
moruk sen bu video edit isini bitirmissin
masallah her iki aracada __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
kanka 306 swap 1.5 bar yazmışsın bence çok güzel basınç
..araçlara maşallah
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH araçlara.yanlız artık tr de tune olayı çok ciddi sekilde ilerledi.insanın göğüsü kabarıyo.306 swap 4g63 & ek civic swap k20 + turbo
))
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ Son Düzenleyen JapanTuner; 15-05-2010 18:07. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
kanka o birde tam 1.34 de Allahtan
ayrıca dikat ettin mi bilmiyorum ama bastıgımda 1.20 den yavaş yavaş yükseliyor basınc direk 1.34 e otursa cok daha iyi olucak da oda galiba ikinci 44 lükten dolayı oluyor oraya tek 60mm lazım
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
maşallah ikisi de takdir ettiğim projeler
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
evet evet.. kesinlikle farkedecektir.. bence hemen tek 60mm ye dönmelisin.. birde yakıt olayını ne zaman yapiyoruz ? bu aksam napıyorsunuz bu arada ?
__________________________________ Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118). |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
![]() yakıtı da konuşuruz akşam __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ok kanka tlflaşalım..
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
hep merak ettıgım rolldu suprız oldu benım ıcın
masallah araclaraa
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
hulka burda tekrardan maşallah diliyorummm. kemala gelınce 2,4 makınaya 30R bence cok ufak kalmiş bide1,5 basıosunuz cok düşük veriler bunlar abi o makınaya en az 35 37 hatta t.s 40R bile takılırdı yaw..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Maşallah her 2 aracada
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
Hacii eksikleri tamamlıycam mentollu sakızı da baskıyı da Dli da hepsini en kısa zaman da toparlıyorum..
Yanlız imza yaa bittim kanka once onla deniycem sonra senle ![]() ben direk senle deniyorum haksızlık degil mi buu isyanım var ulennn Saka bir yana dun itibariyle 1.5 bar da baskı bye bye oluyorr 1.0 bar da az kacırıyor ben en iyisi biraz daha toparlıyım yaz sezonunu acıyım.. bir de öyle deneriz bakalım spec ler işe yarıycak mı yaramıycak mı
|
|
|
|
#15 | |
|
Misafir
|
valla sulhi aga onda hata yaptım farkındayım sanzıman olayı cok geriyorr beni.. yoksa 6262 sart aslında belki sanzıman olayını da cozebilirim yakın zamanda.. en sonunda deliricem 4*4 yapıcam.
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kardeşim bu imzanın kahramanı kim tabiki Gariban
![]() ![]() ![]() adam sürekli birileri ile deniyor sonra benimle denicekmiş ![]() o istiyorki bir kere deneyeyim HULK u geceyim Çok büyük olay ama HULK u geçmek hak veriyorum yalan yok bukadar çok gazlıyan bu kadar çok videosu olan tek turbo civic oda haklı ![]() ben herkese sölüyorum Yavaş arabalar ile deneyerek sadece kendinizi kandrırsınız Hızlı arabalarla deneyerek kendinizi geliştirirsiniz dahada hızlanırsınız misal ben belki HPF m3 beni gecmeseydi bazı şeyler düşünmücektim
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
Uuuu yanlız haci Gokhan ı bu polimige cekmek hic iyi olmadı
misal sen degil misal ben eksiklerimi gormek icin ilk senle cıkıp denedim dunya kadar arac varken yanlış misal verme aga
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Twin power dli 10 mm Buji kabloları GT35 yada 37 R turbo ve iyi bir MAP birde sulhi den telefonunu al yada sulhi yardımcı olsun debriyajını yaptır sulhinin yaptırttıgı yere __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
ama 1 sefer gecildim 0.6 bardydım sonra gittim basıncı actım direk ![]() hep gecmeye başladım __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |