İki aracada maşallah. Gece çok güldük ya... Ramazan bey e sevgilerimi iletiyorum...
Printable View
İki aracada maşallah. Gece çok güldük ya... Ramazan bey e sevgilerimi iletiyorum...
Selçuk koysana kardeşim şu bizim denediğimiz videolarıda :) Ama mami ile 1 de bastıgımız videoyu koyma :):)
maşallah sürücüler ve araclara diyelim 106 cok iyi yürümüş cünkü kaganın gsi cok iyi giden bi arac. kagan bujıden yana bı sıkıntın olmasın bendede aynısı var ve sıkıntısı yok.
maşallah ayaklarınıza sağlık
bu nedir ya ek ,yg felan.haftaya yapalım bişeyler görelim ne kadar hızlısınız :D
Ya bırak şu ahmeti gözünü seveyim gitsin kumda 106 geçsin :D:D
bu arada ilan güncellendi bilginize :):)
http://www.techturkey.com/forum/show...90#post1415090
Kocaman bir maşallahhhhhhh :)
Selçuk emeklerine aracına sağlık kardeşim EK gerçekten ciddi yürüyor maşallah :)
Kaan reis hadi gözün aydın :) Ben demiştim 106'larla dene sen devir bandların onlara uyuyor diye ama sen yanlış 106 ile denemişsin :D :D :D Şaka bi yana aracına bindimde gördüm cidden yürümsi gerektiği gibi yürüyen bir Gsi bence hakkını kesinlikle yiyemem benim diyen gsi'larla her türlü gideri var :) Arkadaşlar her 106 ile böyle olur sanmasın EK farklı bir araçtır ;)
Ayağınıza sağlık 2'nizinde ;)
Şimdi video yorumuna gelelim :) İyiki 2 de denememişsiniz :D Fark açılır baya bi :) 106'da 2 60 hayat demek :) 3 100'de fena değil aslında tam dolu olmasada hiç fena bir devir değil 2 araç içinde güzel bir band olmuş bence 3. vites 100 km ;)
Bu arada EK 3. denemede şişmiş artık çok mu sıktınız Selçuk? :)
kanka çok sağol naber teşekkür ederiz bence buna 106 gti dememek lazım ek demek lazım:Dgti 2 de güzel eski bi gti kullanıcısı olarak cidden hayat demek ama gsi da da öle :D sana bi video göndermek istiyorum lütfen sonuna kadar izle kanka:Dkonuyla alakası yok ama :D
http://video.eksenim.mynet.com/ant_s..._kevki/180026/
Şu araba modelli olsa kaçırmıcamda 2000 altını sevmiyorum be Yaşar abi :) Araca laf yok tamamen benim şahsi görüşüm.Modeli 2000 olsa varyaaaaaa gelir yatarım kapının önünde maşallahı var makinenin ;) :icon_tup: İnşallah değerini bilecek birine gider herşeyi çok düzgün fiyatıda bu araca çok güzel :icon_tup:
Walla sanada dediğim gibi Gsi'a fazla binme kullanma ve haşır neşir olma şansım olmadı :) Onun için tam bilmiyorum senlede 2. de sekromenç sorunundan dolayı göremedim ama arabanın yürüyüşü gayet geçerli :) Ha 1.8 T astra derseniz süper bir araçtı Swiss'ten geldiydi kulanmaya doyamıyordum ne çeviriyordu :D Hala tadı damağımdadır :) Videoyu izliyorum :icon_tup:
Kanka 106'nın zaten 2'si mükemmel :) Ki senin 2. vitesin ayrı bi fena :D :D :D Tabi zevk almazsın öyle bi 2. vitese sahip olunca :D :D
ek da ne modifiye var
He bu arada Spec'leri eklemezseniz 12313 kişi sorucak ;) :icon_tup:
Cıhan Ozune DOn Kanka Al Gene Bı 106 =)
Cıhan+Pe Muhtesem Bı Ikılıydı :D Ozledık Senın 106 Kullanmanı=)
her 2 aracada maşallah iyi gitmişler kaan abinin arabayı bildiğimden diyorum ek gerçekten hızlı demekki
Eywallah kanka :) Walla aramıyor değilim o günleri :) Si'a geçince yavaşladım ısınamadım bir türlü ztn :)
PE çok sevdiğim hala çok beğendiğim bir araç.Geçen 3 gün bendeydi doyamadım kullanmaya :D Çok geçerli gidiyor hala :icon_tup:
Selçuk doldurmaya başlamışsın kanka sen milleti katil edersin :D :D
Diğer müşterilerden şikayet almıştır :D :D Şanzıman oranları uzun olmasına rağmen çok fena gidiyordu meret walla kır kırabildiğin kadar çeviriyordu 2 ibreyide dolu dolu :) 4 kapı bildiğin astra şaka makinası :D Onu uzun soluklu kullanma şansım olduğu için mutluyum :) Baya bi bizde kalmıştı yurt dışına geri dönmesi zorunlu olana kadar :icon_tup:
Aynen dediğin gibi kardeşim 2 aracıda iyi biliyorum EK'nin son halini bilmememe rağmen 2 makinede gerçekten sıkı yürüyor :icon_tup:
Puahhahahaha :D :D Ayaklar pıtır pıtır tekmeliyordur şimdi :) Allah analı babalı büyütsün :) Maşallah diyelim :) Çok sevindim :) Yengeyi ihmal etme aman sakın ha :icon_tup: Gelcem abi gelcem hele şu sıkıntılarımı bi atlatıyım rahata çıkıyım gelicem çok iş var başımda burnumu uzatamıyorum şuan dışarı işten güçten evden :icon_tup: