evet 14/60
Printable View
her 2 aracada maşallah iyi gitmişler kaan abinin arabayı bildiğimden diyorum ek gerçekten hızlı demekki
Eywallah kanka :) Walla aramıyor değilim o günleri :) Si'a geçince yavaşladım ısınamadım bir türlü ztn :)
PE çok sevdiğim hala çok beğendiğim bir araç.Geçen 3 gün bendeydi doyamadım kullanmaya :D Çok geçerli gidiyor hala :icon_tup:
Selçuk doldurmaya başlamışsın kanka sen milleti katil edersin :D :D
Diğer müşterilerden şikayet almıştır :D :D Şanzıman oranları uzun olmasına rağmen çok fena gidiyordu meret walla kır kırabildiğin kadar çeviriyordu 2 ibreyide dolu dolu :) 4 kapı bildiğin astra şaka makinası :D Onu uzun soluklu kullanma şansım olduğu için mutluyum :) Baya bi bizde kalmıştı yurt dışına geri dönmesi zorunlu olana kadar :icon_tup:
Aynen dediğin gibi kardeşim 2 aracıda iyi biliyorum EK'nin son halini bilmememe rağmen 2 makinede gerçekten sıkı yürüyor :icon_tup:
Puahhahahaha :D :D Ayaklar pıtır pıtır tekmeliyordur şimdi :) Allah analı babalı büyütsün :) Maşallah diyelim :) Çok sevindim :) Yengeyi ihmal etme aman sakın ha :icon_tup: Gelcem abi gelcem hele şu sıkıntılarımı bi atlatıyım rahata çıkıyım gelicem çok iş var başımda burnumu uzatamıyorum şuan dışarı işten güçten evden :icon_tup:
sınavlar devam ediyor tahmin ettiğimden daha yoğun geçiyor en son roll den beri arabaya binemedim bile önümüzdeki haftasonu hatta haftaiçi ayarları tekrar yaptıktan sonra deneyebiliriz haber vericem ben:o
sırayla ac ek gla yg:D
EK maşallahh kazasız belasız
Bana çekirdek demeyin her zaman bagajda 1 kilo bulunur :D İzmit tayfamız bilir :D Nereye kıçımızı koysak ben çekirdek çıkarırım :D :D :D Geçen seneki gibi sabah 8'e kadar muhabbet ederiz sorun yok abi gelicem :)
Kanka makina zaten hızlıydı alışamamıştır değişikliğe :D Maşallah kardeşim :icon_tup:
ben vıdeo bıtımınde kapattım bıda denemıceksınız dıe bıde o kadar guzel cekodunku dıreksıyonu telemı baksaydım nası oldu dıe hayran hayran ızlıyodum...
Maşallah iki aracada kaanada ayrıca tesekkurler...
Maşallah EK'mıza = CRM performance suat abi ve eyüp ustamıza + mamimakinene tesekurrler...