driftciler kadar olamasakda sandalyedekı bırıne gore bı cıtır vıdeo
http://tinypic.com/player.php?v=29y05nd&s=5
driftciler kadar olamasakda sandalyedekı bırıne gore bı cıtır vıdeo
http://tinypic.com/player.php?v=29y05nd&s=5
guclu oldugu cıkardııı dumandan bellı fakat yapılan yer pek olmamıs gıbı allahtan kazasız belasız atlatılmıs
bu drıft mı![]()
Edit:maşALLAH.çok güzlü cıldırmış resmenALLAH nazardan saklasın..burda süperchager da yok sanırım...?
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
kardeşim.adam yazmış ama okumadın sanırım ii oku!!cıtırdn ha donut ha cıtırdan yazar ne fark ederr ben sanamı yazdım sen üstüne alındın??videoları her kez gibi bende izliyorum...adam koymuş yazmış neden düzeltiyosunuz tamam bu drift değil donut bi maşALLAH bile demeden bu driftmi şimdi birde gülücük işareti ?sen olsan ne yaparsın..tartışma olmasın...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
cıtırdan yazdım sanayı cıkısı cok sakın bı yerdır orası uygun bır yer degıldı alanı genıs gorunce cıtırdan doneyım dedım arkadas bılmıyor olabılır o araba engellı ozel tertıbatlı bır elın saga cevırınce gaz ılerı ıttınırce fren oluyor gotunde koca karpuz kılıt olması donusu
kolaylastırıyor sandalyede bırıne gore elle gaz vererek cokda kolay sayılmaz suan ıkı lastık buldum arkalar ıcın buraları bos guzel bır vıdeo cekıcem tekrarından cıtır yazmam ozaman yorumlar ıcın tesekkur ederım
maşallah güçlü makina, ama daha sakin araba geçmeyen bir yerde yapsanız daha iyi olurdu.
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
[QUOTE=M U R A T;1407229]emeğe saygı ne demek ya kibritten ev mi yapıyoruz..drift nasıl yapılır öğrenmek istiyosan dünyalar kadar video var izleyebilirsin. bu abimizin yaptığına donut derler.
bende donut oldugnu anlatmaya çalışmıştım ama![]()
Arabaya hasta oldum yaaa masallahBence gusel bi virajda takılabilirsiniz
Hayalimdeki araç benim için anlamıda büyktür,hep bi tane toplamak istemişimdirkazasız belasız inş...
Akan trafiğin hemen yanında bunu yapmak yakışmamış ama.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)