ben videoya çekene takıldım , neden 1dakika boyunca ayaklarını çektin ki keko
bizde test sürüşü yapıoruzda, bunu izleyince allah sabır versin orda çalışanlara, bunları sürüşten önce 2hafta eğitime tabi tutmak lazım, D de araba yrm debriyaj yürür diye, sonra özür dilemek zorunda kalıyolar
ya bir insan kaza yapacağını bu kadar mı belli eder
Oturuş, duruş, direksiyon tutuşu ben kaza yapıcam diye bağırıyor resmen![]()
Otomatik olmasında suç yok arabanın zaten yol eğimli manuelde olsa vururdu mal![]()
Bide merak ederim neden test sürüşlerinde yüksek sesle teyp açılır? Satış danışmanları otomatik açıyorBen belki arabayı dinlemek istiyorum kardeşim ne açıyorsun?
Ama adı üstünde test aracı almayacak bile olsanız sürme hakkınız varSürdürmeyen bayiyi şikayet hakkınız bile var.Bu aralara bayilere genelde ücretsiz veya düşük fiyatlara tahsis ediliyor. Efendi gibi teste çıkan adam dikkat eder zaten
![]()
vw bunu hep yapıyor polo test ettiğimdede yaptılar kapattırdım aracın heryerinden ses geliyodu
Livestrong
ordaki kaza mağduru abla ne dese haklı ama şimdi..![]()
![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
vitesi neye alayım
R al
o direksiyon tutuş oturuş nedir öyle ; o oturuş pozisyonu 90ların sonunda tofaş üretimden kalktıktan sonra bitmedi mı![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Bayi'nin elaman da direksiyon tutacağına elfreni çekse gayet makbul olurmuş aslında ama bunlarda elfreni elektronik galiba..![]()
Enteresan gerçekten.Ben satış temsilcisinin yerinde olsam daha koltuğa oturup dreksiyonu tutuşunu gördüğüm an indirirdim arabadan.
bomba bu ya bomba ahahaha![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
böyle bir öküz aynı yerde ve aynı noktada ve aynı şekilde bana çarpmıştı. önüne bakmak yerine soluna bakan bir çocuktu o da işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)