masallah emn kemer hikayesini ilk defa gordum cok basarili:icon_tup:
Printable View
masallah emn kemer hikayesini ilk defa gordum cok basarili:icon_tup:
Allah Nazarlardan Saklasın maşallah,o camnda olan muhabbeti anlamadım ben biri açıkalrmı acaba
ok kemer muhbbaetiymiş çok iyi valla
abı ellerıne saglık cok gusel olmus kazasız belasız bende ya sı yapıcam yada ıntegra ıns olur..
tek kelımeyle mukemmell....:)abıcım kazasız belasız bınmen dılegıyle...canlı canlı gormek ıstedıgım tek teg.:D
kocaman kocaman maşallah :)
Arkadaşım Bozukmu o araba ? Emniyet Kemerleri felan Orjinalden otomatik açılıp kapanıyor ? orjinalde ABS var ? Cruise Control Var ? Orjinal çift renk konsol felan ne iş yaw ? orjinalde OBD1 ? ne çok artısı varmış ,, satalım a.q. biz arabaları :D
Bu arabayı daha halile değilde , ondan bir önceki sahibi kaana almaya gittiğimiz günü hatırlıyorumda ne kadar farklıydı :) , Sahibi şaşırmıştı bir tarafta en güçlü vtec integra beyaz..bir tarafta ilk turbo integra mavi, bir tarafta boncuk gibi bakılmış bordo integra , 3 araba birden yanına çekince acuranın sahibi şaşırmış ve biz ne dersek ona tamam demişti :)) bir ara kaanda sağolsun paslanmaya yüz tutan araba şimdi sanırım TR değil , Avrupadaki nadide araçlardan biridir..
Aile Bireyim HalilLsvtec ,adına bilgisine ve yıllarını vermiş integra sevgisine yakışanı yaptı.
Boostunu Ayrı ...Acurayı ayrı........ Seviyorum :Bravoo:
Kemalede söyleyin videoya beşşş lira verelim :rolleyes:
arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım elımden gelenı yapıyorum,arkadaslarımın destegı olmazsa bu hale getıremezdım
Korhan Kemal le konustum senın vıdeo ıcın 500 lıra olur dedı son fıyatmıs :D:D:D:D
masallah cok guzel arac kazasız belasız.
masallh..
yakından daha güzel:icon_tup:
Kemal e soyleyeyımde ıkınıze fılm ceksın :):) fılmın ısmı (kankalar)olsun :D:D:D
süper olmuş halil abim allah kaza bela vermesin.
masallah cok guzel ve temız bır araç....
abi adamın plakası yeter:d
HHU
hondacı halil usta :)
massallah çiçek gibi
ayrıyetten 200 sx driftiniz de güzel :icon_tup::icon_tup: