kamerim geldi memlekete videolar çoğalmaya başlar artık:D
Printable View
kamerim geldi memlekete videolar çoğalmaya başlar artık:D
maşallah araçlara
kamer geldı senlık geldı :D
saolun kardeşlerim :D
guzel geceydı valla, ayagınıza saglık :) ses cekelım derken uçtuk iyimi.araba yerden kesıldı :D
ahaha dede koltuktan zıplamıs :D
Herkesin ayaklarına sağlık arkadaşlar.. Güzel bi akşam oldu vtiların sesi falan resital gibiydi otobanda :D Kamer'imin sıkıntısı hallolacak inşallah yakın zamanda.. Engin sen de headers taktınmı feci yürüyecek senin araba da.. Tabi siz bunları yaparken ben boş duracam mı ? Bence hayır :D Bu arada timu yanlış sölemişsin.. Arabalarda 2şer kişiler biz 4 kişiyiz :D
way bee. askeri uğurladık. adanayı karıştırmış :D
araçlara maşallah. eu da sağlam yürüyor walla :)
EU da daha headers yok :D
dou bu 2 oldu 3 te affetmem:D herkesin kesesine bereket cok guzel yarıs olmus.
masallah araclarimizin hepsi cok guzel yuruyor :) gsi'da tup+bagajda muzik sistemi+egzozunda biraz oynamak gerekiyor stocktan daha cok skyr onun etkisi olabilir :)
Bu NZ GSİ 136 lıkmı 150 likmi ? Maşallah Araçlara ;)
150lik diye biliyorum.. Ama orjinal bile değil üzerindeki son susturucu.. Çok çok sıkıyo aracı ;) Tamamen stock zaten araç.. Bide orjinalden kötü egzozda cabası..
maşallah araçlara, kamerin geldiği belli oluyor, videolara devam :D
Maşallah araçlara güzel denemeler. Hb vti neşeli.
Hepsıne Kocaman Masallah :)
maşallah maşallahh :) :) . Nz Gsi da hiçbişey yok. stock oglu stock. + eksozu 1.6 arabanın eksozu haddinden fazla sıkıyor. bu arada araç 150lik gsi. serkan abim(NZ Gsi'ın sahibi) vites atıslarını biraz daha hızlandırırsa bi de eksozla chip i yaparsak çok çok ii olacak.
Nz benim araç arkadaşlar, aracın bundan sonraki değişikliklere vereceği cevabı anlamak için arkadaşlarla denemeler yapıyoruz. Araç tamamen stoc altı şu anda, herhangi bir değişiklik yapılmadığı gibi eksoz sistemindeki üç susturucunun ikisi 1.6 astra ya göre seçilmiş, aracı ne kadar sıktığıda hisssediliyor. Bütün arkadaşlarımın ayağına eline sağlık.