İzlerken gerildim. Seni hepimiz(yada çoğumuz:)) seviyoruz aman dikkat miniğim. Nasıl bir makinadır bu halla aklım almıyor.
Printable View
İzlerken gerildim. Seni hepimiz(yada çoğumuz:)) seviyoruz aman dikkat miniğim. Nasıl bir makinadır bu halla aklım almıyor.
Abi aman dikkat, Allah esirgesin.
En ufak anlık dikkatsizlik bile hiç istemiceğimiz sonuçlara sebep olabiliyor 2 tekerde, bizim damadın 2 motor aşığı arkadaşı istanbuldan izmire dönerken yalova civarında sollama sırasında birbirleriyle çarpışıp vefat etmişti seneler önce :(
Allah kaza bela vermesin ben korktum pc basından izlerken videoyu :o
Seyrettim kanka bana normal kullanışın gibi geldi. Bundan ötesine zaten sen geçmezsin dikkatli adamsın biliyorsun kaput tavan bagaj kombinasyonunuda deneyimlisin.
Allah c.c. güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Olsun abim dikkatli olun gazlayın ama borderline personality disorder olmadan :)
Maaşallah :)
Allah kimseye kaza bela vermesin
Maşaallah pilotajınada nazar değmesin:)
0-100'ü Kaç Bunun Bileyimde Ona Göre Yorum Yapayım:D.Maşallah Çok İyi Madem Gazlamıcan Neden Büyük Motor Alasınki Öyle Değerlendirmeyelim Yani O Motorun Durma Mesafesi Bir Çok Arabadan Daha İyi O Yüzden Pilotajla Birleşince İnanılmaz Zevkli Olaylar Çıkıyor Ortaya Tekrardan Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin.
kameranın ışık dengesi test videosunda daha iyidi. bu seferkinde camdan ötesi çok parlaktı.
Hanginiz kullanıyor bilmiyorum ama sanırım ahmet kullanıyor dikkat edin gözünüzü seveyim
anahtarlıktaki yazı durumu özetlemiş sanki :)) remove before flight!!! :)))maşallah, allah kaza bela vermesin...
Maşallah kazasız belasız. 5sn içinde 250:):): buneyaaaaaa Şaka olsa gerek hayabusayı bu şekilde sıkan çok az insan var:):) Aman dikkat
bir anahtarlığı çıkar iki kamera 3 cm yükselt video on numara olsun
motorculugu bırakamam diyorsun zor bi sey tamamda türkiyede heleki istanbulda
motoru araçtan sanmayan bir trafikte allah korusun:icon_tup::icon_tup:
birde kendine şunu sor oğlun olsa motor kullanmasına izin verirmiydin:soru:
motor kullanmayan babalar ogullarına musade ederler. benım babamda eskı motorcu o yuzden kesınlıkle tasvıp etmıo. benım cocuguma tasvıp etmıcegım motor kensılıkle scooter olur. egzostlu herseye musaade ederım ınsallah
Allah kaza bela vermesin abi gerçekten çok iyi bir video fakat ben bile izlerken garip oldum :)
o anahtarlık işi sakat harbiden en azından yolda giderken bir yere sıkıştırsan rahatsız etmez sizi
Çıtır olmuş bu :)