User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: mondeo 2.0 0-160

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pureal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım yanlış anlama oldu o zaman ki mod listesi ile şimdiki aynı değil...ciddi iyileştirmeler var sorunda orada zaten... 2. sayfada sanırım...o derenin altından çok sular aktı derken onu kastettim konusu kapanmış bi olayı tekrar açmak istemiyorum 306 gti ile de kalktığımda ki bu kadar yürümezken...yine sorun olmuştu..lütfen iyi yönde eleştiri varsa alalım kötü eleştirleri kendimize saklayalım..

bu araç atmosferik,2.0, 4 kapı,sedan,kantarda 1385 kg boş gelen bir araç....bu kadar bile gitmesi benim için emeğimin karşılığıdır diye sırf olumsuz mesajlar yüzünden sevinemedim ...başka bir araç ile mukayesesini sormadım bile....ama direk karşılaştırmaya geçildi yapılan bazı işlemlerden önce denenen bir iki araç ile halen sanki o setupta olan bir araçmış gibi kıyas olmadı yani
    senin emeğine kimsenin lafı yokki. senin aklın alıyormu. kpro lu bir typerla dragta kafa kafaya gitmeni? bu forumda kimsenin aklı almaz böle bir durumu. bizim anlatmak istediğimiz sana bu.

arkadaşlar güzelce dile getiriyorlar takoda sorun olabilir videoda sorun olabilir vs. bence bunları araştırmalısın. bir 2.0 mondeo gırtlak dolu yada turbolu olmadığı sürece kprolu typerla aynı sürelerde hızlanamaz.

kıyaslamanın nedenide kadranının bozuk olabiliceği nedeniyle. kadran bozuksa biz nasıl bilelim senin arabanın nasıl gittiğini? chipli erayla aynı yürüyorsun. kadranın typerla aynı bunun açıklaması varmı? yok... he erayla kalktıktan sonra benzin pompası değişti diyorsun. eracılara tavsiyem mazot pompası biraz bakımla typer yakalarsınız bu bu anlama geliyor.

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide ben arabanın nasıl gittigini biliyorum sahibi arkadasım methanol nos vs vb yok onuda biliyorum.ben tarafsızım anlamında soledım kafamda guzel dııl aracta gayet guzel gıdıyo.sen oku ıstersen bidaha ben sana tork garaj falan yazıyo orda servis falansın diye takonun bozuklugunu soruyorum sen sarıyosun.bidaha soruyorum bak gayet sakin atar tutar yok sıkıntı yok hepımız kardesiz o videodan takonun bozuk oldugunu nasıl anladın nerden anladın sadece bunu merak ediyorum okadar

kuzen tako bozuk diyen 1 kişi değil ki

"""bir gün nasrettin hoca ya arkadaşları şaka yapmak istemişler.nasrettin hoca ya

-"hoca dünya nın merkezi neresidir" diye sormuşlar.hoca da

-"eşeğimin bastığı yerdir."demiş.arkadaşları gülünce de

-"i̇nanmıyorsanız ölçün ." demiş""""

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sabah yıkamadaydı şimdide otoparkta ne ara kontrol ettin

spor bir araç alana kadar deneme yok ağır abi ile olmuyor
    hay arkadaş siz ne içiyosunuz neyin kafasını yaşıyosunuz kadranın yanlış diyo insanlar typer kadar hızlımısın şimdi..töbe töbe ya..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    chipli era 0-100 ü takoya bakarsak 7sn civarında geçiyor o zaman onunda vti larla denk yürümesi gerekmezmi?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke göstergeler indigo olsaymıs çok güzel oluyor mondeolara

maşallah bu arada
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin emeğine kimsenin lafı yokki. senin aklın alıyormu. kpro lu bir typerla dragta kafa kafaya gitmeni? bu forumda kimsenin aklı almaz böle bir durumu. bizim anlatmak istediğimiz sana bu.

arkadaşlar güzelce dile getiriyorlar takoda sorun olabilir videoda sorun olabilir vs. bence bunları araştırmalısın. bir 2.0 mondeo gırtlak dolu yada turbolu olmadığı sürece kprolu typerla aynı sürelerde hızlanamaz.

kıyaslamanın nedenide kadranının bozuk olabiliceği nedeniyle. kadran bozuksa biz nasıl bilelim senin arabanın nasıl gittiğini? chipli erayla aynı yürüyorsun. kadranın typerla aynı bunun açıklaması varmı? yok... he erayla kalktıktan sonra benzin pompası değişti diyorsun. eracılara tavsiyem mazot pompası biraz bakımla typer yakalarsınız bu bu anlama geliyor.
    walla benim aklımın alıp almadığı pek önemli değilde senin okuduğunu anlamada eksikliğin var sanırım

araç o zaman ki setup ile aynı değil

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir ton yorum olmuş benim tek diyeceğim şu.
    bu videoya göre bakıldıgında , bu agırlıkta bir aracın bu şekilde hızlanması için en az 200 hp civarı olması gerekir diye düşünüyorum. yok eger değilse benim pek inanasım yok bu videoya.. (yanlış anlama ,ben seni suclamıyorum ama eldeki verilerle başka da yorum yapamıyorum..)

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon senin amacın ne avukat filanmısın.yoksa muhtarımısın bu konunun saçma yorumlar yazıp kendini bilgisiz arabalardan alakasız şekilde izlenim veriyosun insanlara tako nerden anladın yanlış bu araba cai headerslı typerla gidebilirmi a.k..sen düşün burdan anladık
    yok ben avukat diilim muhtar hic diilim.sacma sapan bişide yazmadım bilgim bilgisizligim sana kalmamıs hic ilgilendirmez sana ben bişiyazmadım onun ıcın yeni gelin gibi atlama mesaja.sierra dalga gecmiş cok lakayıt konusmus cevap alınca susmus nıye sustun cevap ver dedim.arac sahibi arkadasım bırı makara yaparsa onunla bende gerekeni yazarım.gozun nereya bakıyo bilmem ama kpro veya tayyar yazdıkmı hic.adamın canını sıkma kufurlude konusma artıstlık yapma.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada yorumları yeni okudum m5 typer vardı buda yeni bi nokta olmus typer geçrmi geçmezmi diye
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arda abiyi de tanıyorum muhabbetimiz iyidir sıkıntı yokta 850t5 180-190 sonrası varlığını gösterir ancak, 1700kg 2.0t 205bg değilmi o stock olarak, senin aracın kaç kilo ve şuan gücün ne civarda , ona göre bidaha düşün ve yorumla istersen. avunmaya gerek yok açıkçası. bu mondeo'nun sahibi arkadaşı da tanımam seni de arda abiyi tanıyorum birtek onla aramızda olan samimiyetimize güvenerek bu kadar açık ve net yazıyorum
    ben geçtim diye şimdiye kadar hiçbir forumda hiçbir başlıkta veya alt topicde bir mesaja yazmadım, ki videoda görülen şeylere biri itiraz etmediği sürece, ardanın aracına kilo olarak büyük avantajım var, 1210kg benim aracım, 163ps+ chip tuning uygulaması var, ardanın aracıda bildiğim kadarıyla 1700kg 2.0t 210hp orjinal hali, ufak tefek bişeyleri vardır yoktur onu arda yazar, 180-190 sonrasından başlayarak düşünürsek 240a kadar aynı yürüyoruz, ben biraz kafa çıkarır gibi oluyorum, onuda ardanın aracında 2kişi olmasına bağlayabilirim, ayrıca benim aracım 4ileri otomatik şanzımana sahip(kara düzen), konu hakkında ardaya danışırsan, o daha net bir yorumlama yapacaktır, çünkü volvolar performans olarak bi çok kişinin tanımadığı araçlar, ağırlık etkisi motor hacmi, aktarma vs. gibi bir sürü şeyi hesaba katıp değerlendirmek gerekir, seninle sanırım o akşam tanıştık, hatırlayamadığım için özür dilerim ayrıca, ama dediğim gibi yorumu kendisi daha net yapacaktır, muhtemelen onun denediği araçları ve denediği araçlara göre performansını biraz değerlendirirsen daha objektif bir yoruma ulaşırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chipli era 0-100 ü takoya bakarsak 7sn civarında geçiyor o zaman onunda vti larla denk yürümesi gerekmezmi?
    buyursun denesinler chipli era. beyin headers caili vti. ne kadar geriden yürür era görelim.

mondeo kadrana göre kprolu typerla yürüosa emin ol erada yürür ama sadece kadranda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben avukat diilim muhtar hic diilim.sacma sapan bişide yazmadım bilgim bilgisizligim sana kalmamıs hic ilgilendirmez sana ben bişiyazmadım onun ıcın yeni gelin gibi atlama mesaja.sierra dalga gecmiş cok lakayıt konusmus cevap alınca susmus nıye sustun cevap ver dedim.arac sahibi arkadasım bırı makara yaparsa onunla bende gerekeni yazarım.gozun nereya bakıyo bilmem ama kpro veya tayyar yazdıkmı hic.adamın canını sıkma kufurlude konusma artıstlık yapma.
    tehdit vari konuşma sen adamın canını sıkma..sabahtan beri koymuşunuz bi kadran typerla ayni saniye diyoruz.hala savunuyosunuz.kadranınızı her zaman efendi efendi yazdım millete saldırıyosunuz.bana şunu açıkla bana bunu açıkla diye..siz açıklayın kardeşim hangi yokuştan aşşaığya saldınız..nasıl hızlandı bu araba bu kadar tama 200 hp deseniz veya 200 civarlarında her kez inanır erayla beraber gidiyo volvo kör ediyo..kaybediyo arkasında..lütfen rica ediyorum..doğru videolar ekleyin hak hukuk diye bi şey var..sen aile arabanla kayda değer bi mod yapmamışın soft şekildesin typerla aynı kadran ceviriyosun tabi insanlar yazar..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon senin amacın ne avukat filanmısın.yoksa muhtarımısın bu konunun saçma yorumlar yazıp kendini bilgisiz arabalardan alakasız şekilde izlenim veriyosun insanlara tako nerden anladın yanlış bu araba cai headerslı typerla gidebilirmi a.k..sen düşün burdan anladık
    biz type r ile gider demedik ki ? küfür ne iş....sana küfür et diyen mi oldu? konumu küfürle kirletme lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tehdit vari konuşma sen adamın canını sıkma..sabahtan beri koymuşunuz bi kadran typerla ayni saniye diyoruz.hala savunuyosunuz.kadranınızı her zaman efendi efendi yazdım millete saldırıyosunuz.bana şunu açıkla bana bunu açıkla diye..siz açıklayın kardeşim hangi yokuştan aşşaığya saldınız..nasıl hızlandı bu araba bu kadar tama 200 hp deseniz veya 200 civarlarında her kez inanır erayla beraber gidiyo volvo kör ediyo..kaybediyo arkasında..lütfen rica ediyorum..doğru videolar ekleyin hak hukuk diye bi şey var..sen aile arabanla kayda değer bi mod yapmamışın soft şekildesin typerla aynı kadran ceviriyosun tabi insanlar yazar..
    tebrik ederim durumun özünü açıklamışsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz type r ile gider demedik ki ? küfür ne iş....sana küfür et diyen mi oldu? konumu küfürle kirletme lütfen
    typerla gidersin diyoruz KADRANINA GÖRE... bakım yapcağına sağa sola git şu kadranına baktır yada düz yolda deneme yap diyoruz. anladın sonunda inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay arkadaş siz ne içiyosunuz neyin kafasını yaşıyosunuz kadranın yanlış diyo insanlar typer kadar hızlımısın şimdi..töbe töbe ya..
    benim öyle bi iddam yok ....çay içiyorum soğuk içecek sevmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı depresif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typerla gidersin diyoruz KADRANINA GÖRE... bakım yapcağına sağa sola git şu kadranına baktır yada düz yolda deneme yap diyoruz. anladın sonunda inşallah
    doğru gösteren bişeyi neden tamir ettireyim ? yolun yamuk olduğunu nerden çıkarttın...bu gözlerle lig tv yi bile çözersiniz yahu ne video imiş ya sadece kadran görünüyor ama yol eğimi kadran hataları ve bilumum hp tork vs bilgiler edinildi

ha bu arda 206 1.6 16v inin de 0-160 ı videoya göre 18 sn sürüyo...bırakta bizimkisi mantıklı olsun...

ne yapıyoruz önce kendi kapımızın önünü temizliyoruz sonra komşuya laf atıyoruz

ne era ne s40 videoundaki setup la aynı değil bu şimdiki setup ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru gösteren bişeyi neden tamir ettireyim ? yolun yamuk olduğunu nerden çıkarttın...bu gözlerle lig tv yi bile çözersiniz yahu ne video imiş ya sadece kadran görünüyor ama yol eğimi kadran hataları ve bilumum hp tork vs bilgiler edinildi

ha bu arda 206 1.6 16v inin de 0-160 ı videoya göre 18 sn sürüyo...

ne yapıyoruz önce kendi kapımızın önünü temizliyoruz sonra komşuya laf atıyoruz
    18 sn sürüyo ama yanıma yine 18sn süren araba alıp yanyana gazlıyorum. buyur 0-160ı senle olan typerı al gazla plakayı okursan pm at bana gülüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıldım.ALLAH hakkınızda hayırlısı..iyi forumlar..inşALLAH bir gün istediğinden cok cok ii yürür..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)