iki aracada maşallah suby fena kaktı msky da iyi yetişmiş arkadan eşit kalksalar msky bitiricekmiş :)
Printable View
iki aracada maşallah suby fena kaktı msky da iyi yetişmiş arkadan eşit kalksalar msky bitiricekmiş :)
roket gibiler maşşallah...
EDIT:
sorry, bende diyodm arkadan itişi nasıl böle kaldırıor:D
skyline rwd degil mi.. e tabi ki drag arabası olarak kullanılmaz. awd araçlar drag içindir yani genel kullanım budur. ki bu video da bunun uygulamalı örneği.Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
ömer haklı yani bu konuda.
ben bu video klasmanındaki araçları bahsediyorum. yoksa şu arka tekeri traktör tekeri ön tekeri bebek arabası tekeri olan araçları biliyorum tabi :)Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
@ SONE-R
hak verme konusunda mı ? ben bu konu için diyorum (rwd vs awd)
dip not :motordan bahsetmiyor(sun)uz degil mi? otomobilin kendisinden yani skyline ın kendisinden bahsediyor(sun)uz.
arkadaşlar problemlerimiz vardı hallederiz ve manisada iyi bir msky izleriz inşallah tabikide msupranında zamanı bakalım ne olacak 2 çeker 4 çeker arasındaki farkın ne kadar oldugunu bende sizin kadar merak ediyorum msupranın bu güne kadar en iyi derecesi 12.003 idi tabiki bir çok degişiklik yaptık şimdi dahada güçlü hayırlısı yeni rekorlara inşallah
ooooozzzzz özgün çabuk gel olum yazılanları görüyosun hadi çabuk
:):):)maşALLAH
kardeşim tabilide 2 çeker dragda daha iyi ama türkiyede degil onun için ben 4 çekeri kullanmayı sevmiyorum ama türkiye rekoru msky a ait yani şu an 4 çeker diyorum genede manisada mskyden 2 kat güçlü bir iki çeker izliyecegiz bakalım ne olacak
rwd araç tutunduğu pistte avantajlıdır, BENCE tr'de awd şuan için daha avantajlı çünkü henüz yurtdışı kalitesinde pistimiz yok.
gönlüm mskydan yanaydı.. üzüldüm .. subaruyu tebrik ederim gerçekten iyi pilotaj ve güzel ayarlanmış belli..
Allah nazardan saklasın her iki aracıda .. dostluk kazansın..
e tabi yurtdışındaki videoları izliyoruz hep 1000 beygir civarı supralar falan tamam rwd. ama bu video işte gel de rwd ile gir :) ki ismail abi özetlemiş durumu..
neyse şu manisa feci zevkli olacak belli ki :)
birde arkadaşın biri 3.8 demiş msky a 3.5 ve o gün nos basamadık nosa basdım ama kafasını aşşagıya bastı basmasaydım geçerdim zaten artı nos bastıgımı izlemek isteyen 200mt ilerden seyretsin
msky bambaskaydı canlı seyreden bırı olarak bunu soyleyebılırım ama torkun subaru kamyon sırtında dururken downpıpe ın eşşekliğini gördükten sonra yarışacak tek alet bu mskyla demiştim ki öle de oldu.İsmail abi bence nos vs değil kalkıştaki ufacık farktan gitmiş yarış bence.Az erken davranmış tork.Elinize ayağınıza sağlık bizlere sıcağın tozun içinde de olsa keyifli bir geçirttiniz teşekkürler.
Evet beyler akhisarda inşallah hatasız fotoselle başlayan en net süre ölçümü yapılacak herkes elini çabuk tutsun araçlarını hazırlasın