İnşallah korhan Bu kadar emegine karşılık 10 altı cıkartman sana en büyük keyifi vericektir
Râbbim inşallah nasip etsin bizde 10 saniye altı araclar izliyelim artık
Printable View
İnşallah korhan Bu kadar emegine karşılık 10 altı cıkartman sana en büyük keyifi vericektir
Râbbim inşallah nasip etsin bizde 10 saniye altı araclar izliyelim artık
Korhan en azından klima pompası koltuklar gibi sizi sökmesi üzmeyecek parçaları sökseniz Ankarada tekrar takarsanız olmaz mı abi?
Aslinda olur ama gerek gormedik, sadece drag effect azalsin diye kanat ve ecv valve oldugu icin egzoz soktuk. maksat eglence ya bu yarislarda bizim icin, arabanin oldugu gibi kac saniye cikardigini bilmekte guzel.
kendimize ait yaris arabamiz olan K, islerden firsat buldugumuz zaman cikacak, o ciddi sure arabamiz olacak insallah.
antalyanın gururu sanırım :) tebrikler sti'ya
khan dedıgın gıbı gerek yok sokmeye zaten klıma acık hali bile yeterli:)))
neye yeterli bilader anlamadım:mad:beni geçmeyemi iyi izle o zaman 1 saniye sonra kalkıyorum sebebini sor bana cevap vereyim yeşil ışık yanmadan kalkıyor ışıkçıyla konuşup aralık verme deniliyor hile yapacak olsam tr de benden iyi kimse filim yapamaz sarı ışıkla yeşil ışık arasında 1 ile 3 saniye arası degişiyo idi herkes izliyo bir adam yorum yapmıyo:ofk: arkadaşım konuşturma beni şakşakçılık yapmayın izleyin :mad:
10 senedir yarışıyorum daha fo depar yapmadım bırak konuşmayı hikayeden yazılar yazmayın:ofk: yok şöyle böyle iyi izleyin iyi:mad:
Tam konuya yazı yazıcaktım , İsmail abinin yazısını görünce çekindim :) , gerçekten kızmış.. Konu içerisinde BTU nun erken ivmelenmesinin olası sebeblerinden bahsedildi yorum yapmak bana düşmez...
Ben arabaları canlı seyrettim , yinede günde 2-3 kez bu videoyu seyrediyorum... Sonuç ne olursa olsun , memleketimde 2 araç 0-400 yarışıyor , aralarında saliseler var vee ekranda görünen değer 11.5
Bence işin özü bu..
Harcanan emeğe , paraya , zamana ,vs.vs.vs. herşeye değer......
ya valla yazmim dedim ama o klimayı ben senin vtec e takalımda sen ferah gez :)
bro 10.8 varmı normal lastiklerle var sana ayrıca ilerleyen yazıda ittiricem ii oku kaçırma cvp sansın var
msky geçilmeye gittti arabaya bindim elleme kuzum istemiyorum dedi lastikleri tak dedim boşver canım pek istemiyor dedi elletmedi bile arabayı bana HAAAA hepsini geçtim günlük gezdiğini söleyen vatandaşlar Benzin yokmuydu arabada ogün ?:)
msky 97 oktanla giriyor kalın gelmesin sölim ilk 1,6 basıyor +100 shot nos gerçi nosssuzmuş ikilmiş g.... davası olmaz yeniden denenir sonrada konuşulur sıkıntı yok burdaki herkes biliyorki 11.5 dan çok daaha hızlı bir araba msky :)
yani boş konuşmakta üstünüze yok
Neyse uzatmıyım ama Buyrun 6 sinda manisa var buyrun getirin subarunuzu GÜNLÜK geziyorsunuz ya klimayıda açın gelin 6 sında sorun çıkmaz ise deneyelim :) sqaniyeleride ölçelim bakın bizde lastiğimzi taalım lanch ımızı yapalım ozaman görelim orda burda ahkam kesmekle olmaz bu işler Neyse :) geçtinizmi süpersinzi geçtiniz HAdi sökün aile arabasından çıkarın gerçekten bu sefer ihtiyacınız olucak gerçekten söylüyorum o araba allahın izniyle aks maks kopmaz ise 10 saniye altnda koşucak bu sefer ozaman ne yapıcaksınız görüces adami dinden imandan çıkarıyorsunuz !!!
yazmim diorum ama sonunda konuşturuyorsunuz onu bunu sawunmayı bırakın kendi arabanız varsa buyrun gelin yarışın ondan sonra konuşun cin olmadan adam çarpmayın kısacası tmmı cicim hadi baqim ben bizzzat orda oolucam sıkıntın varsa gelirsin sölersin sende bana orada
NOT: NE lafım subaru sahibine Nede TORK tan birine Lalfım böle boş konuşan insanlara lütfen kimse üstüne alınmasın
Benzin vardi, gunluk araba benzin koyamiyormu Oz ne alaka ikisi? dunyanin heryerinde zir stock arabalarda bile race gas kullanilir sen deme bari bunu:) ismail 97 ile yarisiyor diyorsun fakat biz hepimiz birbirimizin garajlarina gidiyoruz geliyoruz, birbirimizi biliriz. Zaten yaris yakiti yasak mi hile mi sike mi ne alaka :D
Ahkam kesen kim OZ? ismail gibi bir adam niye zaten aks takmadi, launch yapmadi? kiriliyor diye, kirilmayacak OZ araba, o hafiflikle, o aktarma ile kiriliyorsa geometrisinde sikinti vardir arabanin. taksaydi lastigini, ivirini kivirini, nosunu posunu, gecseydi, gecerde normal sartlarda fakat msky basariz oldu yarista, BTU da basarili. yaris budur zaten.
BTU yaris arabasi degil, o gun yarista ismail 1. seedingte 11.5 saniye yapmis sonra 11,5 i gecen olmaz ise 2. seeding i yapmam demis, bu mudur gecilmeye giden araba? ismail gibi bir adam gecilmeye araba gotururmu yarisa?
Bende bir laf edeyim, 10 saniye altina her hangi biri indigi zaman, yaris arabasini(sokuk, noslu vs li) cikaririm meydana, simdilik gunlukler yetiyor:hahaha:
Rekabet iyidir fakat tadinda, eger 3 kusur litre 6 silindir, sagi solu fiber, a dan z ye yaris arabasi bir arabaya; 4 silindir, oem interior, nossuz bir araba ile polemik yaratacak bir durum oluyorsa biz cok basariliyiz, digerleri dusunsun :rolleyes:
Msky Zn yi gecti gecmiste, sagdan soldan elli tane laf eden oldu, cart curt yapan oldu ne bizden biri, nede forumdan biri cikipta gik demedi, biz sadece tebrik ederiz cok hizli bir araba, iyi yaristi bizi gectiniz dedik. Ayni seyi gecincede bekliyoruz, yoksa yarismayalim.
16 mayıs konya yarışında en iyi saniye zaten msky ındı 1. olmasada gönüllerin birincisi o :D
arkadaşlar alıntıya bakın kimin alıntısını yapmış kime cevap vermiş ondan sonra konuşalım
BTU bu sonuçlara göre geçmiş tebrikler.Günlük bir araç olarak kullanılan BTU dan beklenmeyecek bir dereceydi msky'ı geçtiğini duyduğumda çok şaşırmıştım videoyu görüncede fazla bir fark olmasa da gerçekten geçtiğini gördüm.Mskydan daha iyi bir performans bekliyordum.Drag öyle bir hadiseki en ufak hatayı bile affetmiyor malesef...
Roll öylemi olmadı bir daha olmadı bir daha :D
arkadaslar selam btu nun sahibiyim.gergin olunacak bir durum yok sonucta tum araclar bizim ve tatlı rekabet herzaman iyidir.ben aracımı gunluk kullanmayı seviyorum yatan araba bana gore degildir bu yuzden inatla yarıs arabasına cevirmiyorum.o gun ismail ile selamlastık ve hatta hatırlar kendisi abi hayırlı olsun cıkarmıssın arabayı insallah beni sana ezdirmezler demistim.kendiside 11 sn lere inersen yapacak bir sey yok demisti.sonucta biz dostca konusup sohbet ediyoruz ve sizlerin burdan gerilmesine hic gerek yok.sevgiler