9sn evoda gelebilir basgannn :D:D:D:
Printable View
Şapka düştü cüneyt :D
bu arada burdan tesekkur etmek istiyorum tanısma fırsatım olmadı ama sevgili ozgun ve dogan usta ya ve ismini hatırlayamadıgım tum herkese selam ve tebriklerini gonderen herkese tekrar tesekkur ederim nazik davranıslarından dolayı
korhanım çıkar buyur bak yazıma orda boş konuşanlara yazdım getirin Btu yu kilma açık geçsin dedim :) ne var bunda ne alınıyorsun sen buna?
günlük kullanılan araba dediğin zaaman sokakta gazlarım gelirim yarışa girerim sonrada ne harita değiştiririm ne basıncımı kısarım ewime giderim benim günlük anlayışım bu kimse kusura bakmasın benim sözüme itimat etmeyen çok insan var. sana yazmıyorum bunu yanlış anlama hulk stock dedik inanmadınız benzin yok diyorum sende bana inanmıyorsun üzüldüm açıkası neyse
sonucta yakıtın neler yaptığını ikimizde biliyoruz :)
Msky hafifmi kaç kilo ben bilmiyorum bile ama e30 ağırdı :) 10.8 çıkarırken sıkıntım benim saniye değil yani araba dibindeymiş sanki yeri yokmuş gibi konuşuyorsunuz ya ona tav oluyorum
NApalım biz bukadar yapabiliyoruz elimizden bu geliyor inşalllah gri ilede deneme fırsatı olur ben kime alıntı yaptım klima açık geçermiş diyene altınada not yazım ne BTU ne tork kimse alınmasın kraldan çok kralcılara lafım dedim dimi neyse ben anladım anlıyıcağımı...
ben anladım anlıcağımı :)
ancak akşamyazarım ii akşamlar şimdiden :)
muhabbet guzel bosverin :)
miniks civic gelsin , evo gelsin, sx gelsin hepsi gelsin biraderlerim, ben memnun olurum maksat eglence olsun, tatli rekabet olsun, yaris ruhu olsun fakat gecelim gecilelim tebrik edelim birdahakine bakalim ;)
tebrikler sti a;evden yarışa,yarıştan eve;güzelmiş valla:D
Paylaşım için Teşekkürler..
:icon_tup:
sarıda kalksa fodepar olurdu ama. son sarıda çektiğinde yeşile denk geliyor, yeşilde çekildiğinde gördüğümüz fark ortaya çıkıyor. yanlış olan bi durum yok düşüncesindeyim kalkışta..
neyse, iki aracında maşallahı var. bundan sonraki yarışlar daha keyifli geçeceğe benziyor :)
Yarisan herkez ayagini sarida debriyajdan ceker araba zaten yesilde kalkar, bu yaris esnasinda fotoselli fodepar kontrolu vardi zaten;)
Emin abi drag konusunda cok deneyimli degil, gec kalmasin diye uyarilar;)
erken kalkma gibi birsey soz konudu olmaz.
miniksler hem bu isleri birakicaz, biktik diyorsunuz hemde 9 saniye diyorsunuz. Zehir girmis bir kere cikmaz bir daha kendinizi kasmayin:D
ordakı sıstemdekı sıkıntıyı drag baslamadan konustuk ve yanlıs oldgunu söledık fodepar lık durumuda yarısmadan once konustuk :) sıstemın hatasını orda herkez kabul ettı ve gördu bunun uzerıne karsılatırma yapıcak olursak cok bahsettınız amerikadakı drag ısıklarını ve konyadakını ızlıyelım karsılatırmaya bakalım olurmu :) cok ters bır duzenek vardı kırmızı yanıyor beklıyor sarı sarı dırek yesıl tam tersı olması lazım degılmı kırmızı sarı sarı bekler ve yesıl yanar artı fotoselın onunden gecıldıgı anda sanıye saymaya baslar ama yesıl yandıgı anda gecsenızde gecmesenızde sanıye saymaya baslıyor ;)