arkadaslar herkes kendine gore bir yorum yapıyor yok sarıydı yok nos basılmadı ama herkes biliyor kim ne yaptı diye buda onemli degil.gercekleri soyleyeyim ben dragcı degilim bu ikinci drag yarısım ve cok sukur alnımın akıyla cıktım.ama bilirlerki ben uzun da son suratte meraklıyım ve rallide.gecilmisim gecmisim cok da umrumda degil cunku bu benim icin hobi isimin yogunlugundan zaten zar zor bu islere gonul veriyorum.benim aracım 12 ay boyunca yurusun ve ben darlandıgımda elimin altında olsun gazlıyayım rahatlıyayım yetıyor.burdan tork garaj masterlarına tesekkur etmek istiyorum benim gibi inatcı bir adama dayanabildikleri icin cunku yapma dedikleri herseyi deniyorum patlatıyorum rahatlıyorum ve onlar usenmeden daha iyisini sunuyorlar nitekim bunu herkes goruyor.gerilen varsa otursun yanıma ben rahatlatırım ama burdan kimseyi uzmeye kırmaya gerek yok biz hepimiz arkadasız sonucta hepimiz hıza gonul vermısız.sevgiler

Alıntı

onemlı olan tımıng deıl mıdır? fotoselı gecmeden ıstersen kırmızıda cek ayagını ne fark eder? yesılde arac fotoselden gecıcek,tepkı suresı sofore kalmıs ne zmn tepkı vermeye baslıcagını kendısı bılır. bunun adı yarıs her seferınde farklı sonuc olmazsa zewkı kalmaz. 2 aracta cok guzel ALLAH kaza bela vermesın..burda arabalar bırbırnı gecmemıs,ısmaıl abı gıbı turkıyedekı en deneyımlı dragcılardan bırını btu sahıbı emın abı gecmıs. olay budur bence. tepkı suresınde erken davranılmıs ve yarıs kazanılmıs. bı dahakı yarısa ısmaıl abı erken davranır gecer,ondan sonrakıne baskası erken davranır o gecer. onemlı olan stress atmaktır,stress olmak deıl.. arac sahıplerı gayet sıkıntısız ıken baskalarının sıkıntılı olmasına anlam vermek cok guc.

kımın kımı nasıl gectıgı acıkcası umrumda degıl ben sıstemın yanlıslıgından bahsedıyorum bılmıyorum ne derece anladın sıkıntılı olmakla yazdın bende sana anlam veremıyorum ısık olayı nı ozaman kaldıralım araclarıda yan yana koymuyalım her araba kalksın fotoselın onunden gecınce zaten sanıye saymaya baslıycak demı bölesı daha mantıklı pekı ozaman konyayı dusunelım sen fotoselın onunden gecsende gecmesende yesıl yandıgında saymaya baslıyor bu nasıl olcak anlatmak ıstedgımı sıkıntısızce anladınmı ? sıstemdekı sorunu en ıyı belırten bu kalkısdı ufacık onemsenmıycek gıbı gorunen sonucun sonuclarını gordunmu anlatmak ıstedgım olay buydu 

ayrica sen tunersin, daha profesyonel davranman lazim, bu konulara yorum bile yapmayaksin sen, tune ile ilgili teknik soru varsa yanitlayacaksin, bu isin raconu budur, sonucta senin araban degil, musterinin arabasi.