araçlara maşallah hepsi birbirinden iyi gidiyor
şerefin şu kesme olayı çözülse çok iyi olucagını düşünüyorum.
Printable View
araçlara maşallah hepsi birbirinden iyi gidiyor
şerefin şu kesme olayı çözülse çok iyi olucagını düşünüyorum.
saxo boyları yemeye geldi acıkcası şaşırttı yaşar abiyi baya, düşündüğünden alakasız şeyler oldu:) önüzmüzdeki hafta inşallah saxo hazır olucak bu sefer biz geçicez avrupa yakasına:)
Araçlara maş Kazasız belasız...
ilgili olan herkeze tek tek teşekür ederim..bizim elimizde wideo yok yaşar abi...ama benim yanıma mami abi bindiğinde wideo yaptı koyarsada canı sağolsun koymazsada sağolsun o bizim herzaman mami makinen abimiz....avrupa yakasına gelcem yaşar abi inşallah..
Maşallah hepsine...
selçuk bu beni çağırdığın deneme heralde .. maşallah gene güzel gitmiş EK ..
bütün araçlara maşallah , ben olmayınca videolar böyle ışık gösterisi gibi oluyor demekki :p
şeytanın işi oLmayınca çocuğunu saLLarmış ayağında
3 araba da aynı yerde yapıLıyor birbirLeriyLe deniyoR
ayıp ayıp :)
Masallah butun araclara ..masallah EK'mıza EK herzamankı gibi forumda ve lider....
Ben şöyle söyleyim kardeşim o zaman siz arızayı giderin nerde kesiciye girersek girelim videomuzuda zomlu çekeriz sitemize koyarız ,benim üzüldüğüm ben sizle denerken siz deneme şeref çok hızlı abi seni geçer diyordunuz bende aynı dille karşılık veriyordum sen beyninde arıza var istersen yine deneyelim dedin bende geliyorum fark etmez deneriz dedim .
Lakin şunu anlatmaya çalışıyorum anlamamak için bütün yolları deniyorsunuz sen beni arabamdayken bizim aracımızda köpeğimiz vardı değilmi ? ilk denemedede araba debriyaj halının içine giriyordu saglıklı bir deneme olmadı hem fikirmiyiz ?
Tekrar döndüğümüzde adam gibi bir deneme bile olmadı YG den inmeden sen bu kadar beklemiyordun değilmi yaşar abi dediginde ben sana şunları söylemedinmi yok kardeş açık konuşmak gerekirse bekliyorum yok yok sen 2 3 boy atarsın diye umut etmiştin değilmi dedin bende o kdar beklemiyordum dedim eğer hafızanı çalıştırırsan biter bu iş geri dönüşte sen geçtin direksiyona denemelerimiz sürekli sizin istediginiz devirlerde oldu değilmi ? Hiç benimle 2 vites 4000 devir bastınızmı ? Ben selçukla denediğimde 5 vitesin ortalarında bile yan yan gidiyoruz sonunu hiç göremedik kısmet bugün yarın deneyecegiz ak koyun kara koyun meydana çıkar ben yine söylediğim şeyleri tekrar ediyorum siz beni 1 defa geçtiginizi idda ediyorsunuz tamam kabul :) köpeği indirdigimizde senin sürekli tünelde ne yaptıgını sorabilirmiyim ? Emniyete girmesem tampona vuracaksınız selçukda yanımda selçuk ne yapıyor bu dedim abi bilmiyorum dedi ne diyecegimizi şaşırdık .
Deneme olur geçilirsin geçersin ( İnşallah ) ama bu tarz haraketler bize yakışmaz yol belli dükkan belli ( MEVZU BELLİ SEMT İKİTELLİ ):icon_tup:
benim belkide kabul edemediğim olay senin o kadar hırslı olmandır olabilirmi sence ?